Spor lisesini kazandı

​​​​​​​İlçemiz spor kulüplerinden Sınav Spor Kulübünde voleybol oynayan Huriye İlginay Yıldırım, geçtiğimiz günler içersinde Türkiye Voleybol Federasyonu Spor Lisesi’nin yetenek sınavlarında başarılı olarak, yeni sezonda Voleybol Federasyonu Spor Lisesi’nde öğrenim görme hakkını elde etti.

Spor lisesini kazandı

İlçemizde 2 yıl önce voleybolda yolları voleybol antrenörü ve Beden Eğitimi Öğretmeni Kemal Evren ile kesişen başarılı sporcu Huriye İlginay Yıldırım, azmi ve çalışkanlığı ile takımındaki diğer tüm sporcu arkadaşlarına da iyi örnek oluşturdu.

Sporcumuzun antrenörü Kemal Evren Keskin, “Milas ve Sınav Spor Kulübü olarak sporda henüz yolun başındayız” açıklamasında bulunarak “adımlarımız yere sağlam basacak şekilde atıyoruz” dedi.

“Huriye gibi başarılı sporcularımızı bünyemizden daha çok çıkartarak sporcularımızın geleceklerini teminat altına almak için çalışmalarımız sürdürüyoruz” diyen Kemal Evren Keskin, ”Milas’tan Voleybol Federasyonu Spor Lisesi’ne öğrenci kazandırdığımız için mutluyuz” dedi. “Sporcularımızın başarısındaki en temel faktör aile desteğidir” diyen Beden Eğitimi Öğretmeni antrenör Kemal Evren Keskin, “sporcum Huriye İlginay Yıldırırım bu anlamda ailesinin desteğini aldığı için çok şanslıydı. Umut ediyorum ki aileler sporcu öğrencilerine her zaman destek olmaya devam ederler” açıklamasında bulunarak, “Sporcumuz Huriye’yi azmi, hırsı, çalışması ve başarısı için kutluyorum ve spor hayatında başarılar diliyorum” dedi.

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık