Spor Saati’nde Tenis Konuşuldu

ÖNDER Spor Haber

Spor Saati’nde  Tenis Konuşuldu

Spor Muhabiri Hüseyin Açar’ın hazırlayıp sunduğu Radyo Gözlem Spor Saati’nin 12 Nisan Salı günkü konuğu Milas Tenis Kulübü Baş Antrenörü Mehmet Ali Karaca oldu.

Milas’ta Tenis sporunun çok yeni bir spor dalı olarak Milas Spor gündemine girdiğini belirten Mehmet Ali Karaca, “ilerleyen günlerde Tenis sporu hem çok sevilecek hem de çok benimsenecek” dedi.

Muğla Sıtkı Koçman Spor Bilimleri Fakültesi Antrenörlük Bölümü mezunu olduğunu vurgulayan Karaca, tenisin ana branşı olduğunu söyledi ve Milas’ta tenis sporunun sevilmesi ve yaygınlaşması için gereken her çalışmanın yapılacağını belirti.

Tenis sporunun söylenenlerin aksine çok fazla pahalı bir spor olmadığını da vurgulayan Antrenör Mehmet Ali Karaca, her yaş grubuna Milas İMİ Koleji Tenis Kortu’nda tenis eğitimleri verdiklerini söyledi.

Milas Belediyesi Spor Kulübü’nün her Pazar ücretsiz tenis kursu düzenlediğini de vurgulayan Mehmet Ali Karaca, tenis kursu eğitimlerine her yaştan tenis meraklılarını beklediğini belirtti.

Milas’ta tenis çalışmalarının yürütülmesi ve tenis sporunun yaygınlaşıp sevilmesi adına kendilerine destek olan Milas Kaymakamı Fuat Gürel’e, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’a, Milas Emniyet Müdürü Cüneyt Yörükoğlu’na, Milas İMİ Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Erol Gözen’e ve İMİ Okulları Beden Eğitimi Öğretmeni Muttalip Ersoy’a teşekkür eden Tenis Antrenörü Mehmet Ali Karaca, “Milas tenis sporunu sevecektir” dedi.

Hedefinin teniste başarılı sporcular yetiştirmek olduğunu vurgulayan Mehmet Ali Karaca, Radyo Gözlem’e ve Spor Saati Programı’na da kendilerine destek oldukları için teşekkür ettiğini söyledi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık