Suat Özcan: Çözüm için CHP iktidarı şart

Milas’a bağlı Aslanyaka ve Ulaş mahallelerini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya gelen CHP Muğla Milletvekili Suat Özcan; Mevcut hükümet sorunları çözmüyor. Çözüm için CHP iktidarı şart” dedi.

Suat Özcan: Çözüm için CHP iktidarı şart

Milas’taki mahalle gezilerini aralıksız biçimde sürdüren Cumhuriyet Halk Partisi Muğla Milletvekili Suat Özcan, İlçemize bağlı Aslanyaka ve Ulaş mahallelerine ziyarette bulundu.
Milletvekili Özcan, ülkemizin içinde bulunduğu genel sorunlar ile ekonomik konulardaki sıkıntılardan dolayı her iki mahallede de vatandaşların sorunlarının genel ile aynı olduğunu belirtti. Sözlerine “Maalesef ve de üzülerek belirtmek isterim ki bu iktidar döneminde tarım ve hayvancılık yüksek maliyetler yüzünden can çekişmekte hatta bitirilmiştir” diye başlayan CHP Muğla Milletvekili Suat Özcan; “Çok acilen üreticileri rahatlatacak gübre, yem, sulama gibi destekler ile çiftçilerimizin desteklenmesi gerekmektedir” dedi. Genel olarak ülkemizin bugün yaşadığı ekonomik sıkıntıların temelinde demokratik ve liyakata dayalı bir anlayıştan çok, tek adam ve onun aldığı yetersiz kararlarının yattığını söyleyen Özcan; “Mevcut hükümet sorunları çözmüyor. Bu nedenle Çözüm için CHP iktidarı şart” dedi.
“İlgili makamlara vatandaşların taleplerini bildiriyoruz ve sonuçların takipçisiyim.”
Muhtarlar ile vatandaşların taleplerinin çözümü konusunda yaptığı ve uyguladığı yöntemler konusunda vatandaşları bilgilendiren Milletvekili Özcan, ilgili makamlara vatandaş taleplerini mutlaka yazılı olarak bildirdiğini, ilgili makamların da yapılanlar ya da yapılacaklar ile ilgili olarak sorunları yazılı cevaplandırdıklarını, bu konuda çok olumlu sonuçlar alındığını belirtti.
“Kurumları ziyaret ederek çözüme ulaşma konusunda olumlu sonuçlar elde ediyorum.”
Konuların aciliyet durumuna göre kurumları ziyaret ederek çözüme ulaşma konusunda olumlu sonuçlar almaya çalıştığını belirten CHP Muğla Milletvekili Suat Özcan; “Geçen kış yoğun yağışlar neticesinde sel baskınına uğrayan Ovakışlacık Mahallemizin içinden geçen, Selimiye’den Güllük körfezine dökülen kanalın temizlenmesi için Aydın DSİ 21. Bölge Müdürlüğü’nü bizzat ziyaret ederek, ilgililere konunun önemini anlatmamın hemen ardından kanalın temizliği başlatılmıştır” dedi. Vatandaşların ilettiği tüm hususları değerlendiren Özcan; “Tarafıma iletilen sorunların çözümü konusunda büyük çaba sarf edeceğimin bilinmesini istiyorum” dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık