Süslü kadınlar bisiklet turu renkli görüntüler eşliğinde yapıldı

Kadınların önderliğinde düzenlenen Süslü Kadınlar Bisiklet Turu geçtiğimiz Pazar günü 32 ülkede ve 200 şehirde eş zamanlı olarak gerçekleşti.

Süslü kadınlar bisiklet turu renkli görüntüler eşliğinde yapıldı
  • 20 September 2022, Tuesday 10:13

2013 yılından bu yana her yıl düzenli olarak gerçekleştirilen Süslü Kadınlar Bisiklet Turu’nda, tüm kadınlar, rengarenk kıyafetleri ve süsledikleri bisikletleri ile yaşadıkları şehirlerdeki buluşma noktalarına gelerek, şehir turu attı.

Milas Atapark meydanında toplanan kadınların bir araya gelmesiyle renkli görüntüler eşliğinde şehir turu yapıldı. Vatandaşlar da süslü kadınların bisiklet turuna,  geçilen güzergahta büyük ilgi gösterdiler.

Bisikletin günlük hayatın bir parçası olmasına dikkat çekmek amacıyla düzenlenen Süslü Kadınlar Bisiklet turu kadınların toplumda daha fazla görünürlüğünü sağlamak, kendilerini temsil etmelerine fırsat vermek ve güvenli bisiklet altyapısı talebini pekiştirmek için düzenleniyor.

Milas Atapark’ta start alan süslü kadınlar bisiklet turunda konuşma yapan Milas Süslü Kadınlar Bisiklet Grubu Başkanı ve Milas Bisiklet Kulübü üyesi Filiz, “Süslü Kadınlar Bisiklet Turu, 2013 yılında İzmir'de başlamıştır. O zamandan bu yana etkinliklerimiz devam etmektedir. Etkinliğimize katılan herkese sevgi ve saygılarımızı sunuyoruz. Ayrıca bisiklet turunda bizlere güzergahta yardımcı olan Milas Emniyet mensuplarına da teşekkür ediyoruz” dedi.

Süslü Kadınlar Bisiklet turu Atapark’ta büyük coşku ile karşılandı.

Editör: Sercan Ergin
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık