Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Süslü Kadınlar Bisiklet Turu

Süslü Kadınlar Bisiklet Turu 19 Eylül Pazar günü, 9.yılında, 25 ülke ve 159 şehirde eş zamanlı olarak yapılmaya baslanıyor.

Süslü Kadınlar Bisiklet Turu
  • 16 September 2021, Thursday 10:39

2013 yılından bu yana her yıl düzenli olatak gerçekleştirilen Süslü Kadınlar Bisiklet Turuna Milaslı bisikletler de destek veriyorlar.

Milas Süslü Kadınlar Bisiklet Grubu Temsilcisi Filiz Acar 19 Eylül Pazar günü Saat 17.00 de Atapark'ta yapılacak etkinliğe Milaslı Bisikletseverleri davet ederek "Hem Bisikletlerimizi rengarenk süsleyeceğiz hem de kendimiz en renkli kıyafetlerimizle Atapark'ta olacağız" dedi.

19 Eylül Pazar günü Türkiye'de ve dünya'da 150'den fazla il ve ilçede Süslü Kadınlar Bisiklet Turunda  binlerce kadın aynı anda pedal çevirecektir” diyen Filiz Acar, Süslü Kadınlar Bisiklet Turu’nun, Dünya Otomobilsiz Kentler Günü kapsamında Bisikletin günlük hayatın bir parçası olduğuna dikkat çekmek amacıyla düzenlendiğini belirterek, "Kadınların toplumda daha fazla görünürlüğünü sağlamak, kendilerini temsil etmelerine fırsat vermek ve güvenli bisikletin altyapısı talebini pekiştirmek için her yıl bu tarihte Süslü Kadınlar Bisiklet Grubu olarak meydanlarda oluyoruz” açıklamasında bulundu.

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis