Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Süt Birliği’nden Başsavcı Yapar’a ziyaret…

Türkiye Süt Üreticileri Merkez Birliği Genel Başkan Yardımcısı ve Milas Süt Birliği Başkanı Ali İhsan Gezgin, Milas Cumhuriyet Başsavcılığına atanarak göreve başlayan Hayrullah Yapar’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Süt Birliği’nden Başsavcı Yapar’a ziyaret…

Kısa bir süre önce Milas Cumhuriyet Başsavcısı olarak ataması yapıldıktan sonra göreve başlayan Hayrullah Yapar, yoğun bir programla hayırlı olsun ziyaretlerini kabul ediyor. Türkiye Süt Üreticileri Merkez Birliği Genel Başkan Yardımcısı ve Milas Süt Birliği Başkanı Ali İhsan Gezgin, Milas Süt Birliği Başkan Yardımcısı Nurettin Pinar, Milas Süt Birliği Muhasip Üyesi Mustafa Güder ve Milas Süt Birliği Genel Müdürü Soner Güney, Başsavcı Yapar’ı makamında ziyaret etti ve yeni görevinde başarılar diledi.
Milas Süt Birliği’nin çalışmaları hakkında bilgi veren Başkan Ali İhsan Gezgin, 2007 yılında kurulan Milas Süt Birliği’nin duyarlı ve bilinçli üreticileri birlik çatısı altında toplayarak üretici ve tüketici yararına başarılı çalışmalara imza attığını, her yıl Muğla Kurumlar Vergisi Listesi’ne girmeyi başardığını anlattı.
Çiğ süt üretiminde verim ve kalite artışı için yeni teknoloji ve yöntemleri uygun maliyetlerle üreticinin hizmetine sunduklarını ve bu yönde yatırımlar gerçekleştirdiklerini ifade eden Başkan Gezgin, Birliğim Gıda Kasap ve Şarküteri A.Ş.’yi kurarak hem üreticiyi hem de tüketiciyi koruyan bir fiyat ve kalite politikasıyla hizmet verdiklerini söyledi.
Başkan Gezgin, Birliğim Gıda Kasap ve Şarküteri A.Ş.’de satışa sunulan yüzde 100 Milas’ta imal edilen et ve et ürünleri, Hastalıktan Ari İşletmeler ve Onaylı Çiftlik belgesi bulunan işletmelerden sağlanan ve sütmatikle satışa sunulan taze günlük süt ve süt ürünleriyle, zeytinyağı ve bal gibi yöresel ürünlerle tüketicinin kısa sürede güvenini kazandığını söyledi.
Sağlıklı beslenmenin son dönemde büyük önem kazandığını kaydeden Başsavcı Yapar, herkesin sağlıklı ve güvenli gıdaya ulaşmada bu tür imkanlara sahip olmadığının altını çizerek, Birliğim Gıda Kasap ve Şarküteri’nin bölgedeki üretici ve tüketiciler için büyük bir şans olduğunu ifade etti.
Başkan Gezgin, konuşmanın ardından çiğ süt ve Birliğim Gıda’nın ürünlerinden oluşan hediye paketini Başsavcı Yapar’a takdim etti.
Nezaket ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başsavcı Yapar, Milas Süt Birliği yöneticilerine teşekkür etti.

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis