Sütmatikten çiğ süte yoğun ilgi

Milas Süt Birliği’nin, Dünya Süt Günü’ne özel çiğ süte uyguladığı yüzde 20’lik indirim, tüketicilerden yoğun ilgi gördü. Birliğim Gıda şubelerine gelen tüketiciler, hastalıktan ari işletme sütünü el değmeden sütmatikten aldılar.

Sütmatikten çiğ süte yoğun ilgi

Üreticilerin ürettiği ürünlere değer katan Milas Süt Birliği, üretici kuruluşu Birliğim Gıda’da Dünya Süt Günü’ne özel çiğ süte indirim yaptı. Hastalıktan ari sertifikasına sahip çiftliklerde üretilen, soğuk zincir bozulmadan sütmatikten sunulan çiğ süt, Dünya Süt Günü’nde gün boyunda litre fiyatı 12 TL’den satışa sunuldu. 

HER İKİ ŞUBEDE DE YOĞUNLUK OLUŞTU

Milas’ta Ahmet Çavuş Hayıtlı Mahallesi Barış Caddesi No: 12 B ve Hacı İlyas Mahallesi Gümüşkesen Caddesi (Kapalı Giyim Pazarı) adreslerinde iki şube olarak hizmet veren Birliğim Gıda’da indirimle birlikte yoğunluk oluştu. Çiğ süt almak için sıraya giren tüketiciler, güler yüzlü personeliyle kaliteli hizmet veren Birliğim Gıda’dan gönül rahatlığıyla alışveriş yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade ettiler.

Birliğim Gıda’nın üretici kuruluşu olmasını da önemsediklerini söyleyen üreticiler, yaptıkları alışverişle üreticileri, üretimi de desteklediklerini söylediler.

SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİ TÜKETİMİ ARTIRILMALI

Süt ve süt ürünlerinin temel gıdaların başında geldiğini söyleyen Türkiye Süt Üreticileri Merkez Birliği Genel Başkan Vekili ve Milas Süt Birliği Başkanı Ali İhsan Gezgin, ülkemizde süt ve süt ürünlerinin tüketiminin artırılması gerektiğini söyledi.

BU SÜTE EL DEĞMİYOR

Her sütün insan sağlığına yararlı olmadığı uyarısında bulunan Başkan Gezgin, “Süt uygun şartlar korunmaz ise çok hızlı bozulabiliyor. Dakikalar içerisinde süt, insan sağlığına zararlı bir hale gelebiliyor. Milas Süt Birliği olarak sütte kaliteli ve hijyeni sağlamak için büyük çaba gösteriyoruz.

Bizim Birliğim Gıda’da tüketime sunduğumuz çiğ sütümüz, hastalıktan ari sertifikasına sahip. Tüketime sunduğumuz sütümüzü, Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından takip edilen, hayvanları düzenli testlerden geçen, onaylı işletmelerimizden temin ediyoruz. Soğuk zinciri bozulmadan, memeden tanka, oradan da satışa kadar bu süte el değmiyor. Sonra değerleri korunan sağlıklı sütü, sütmatikle tüketicilerimizle buluşturuyoruz. Tüketicilerimize bol bol süt ve süt ürünleri tüketmelerini tavsiye ederek, Dünya Süt Günü’nü bir kez daha kutluyorum.” dedi. 

 

 

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık