Takımlarını antrenmanlarda yalnız bırakmıyorlar

​​​​​​​2002 yılında kurulan her yıl değişik branşları kurarak, an itibariyle 11 değişik  branşta hizmet veren Milas Gençlikspor Yönetim Kurulu Üyeleri, başlarında Kulüp Başkanı, Muğla Amatör Spor Kulüpleri Başkan Yardımcısı Ersin Köksal olmak üzere, takımlarının yaptığı antrenmanları yerinde takip ediyorlar.

Takımlarını antrenmanlarda yalnız bırakmıyorlar
  • 03 October 2022, Monday 9:57

20 yıllık maziye sahip olan, bu güne kadar bir çok değişik branşlarda başarılı neticeler elde eden Milas Gençlik Spor Kulübü’nün başarılı yönetim kurulu üyeleri sezon başı Süper Amatör Küme antrenmanlarına devamlı gelerek sporculara moral vermektedirler.

Sezon başı çalışmaları hakkında görüşlerini aldığımız Milas Gençlik Spor Kulübü Başkanı Ersin Köksal gazetemize şunları söyledi;

“Bu sezon yaş ortalaması 20 olan, hayalleri olan, gelecek  beklentisi olan, sezon başı çalışmalarına alt yapısından 14 yetenekli sporcularıyla katılacak olan Milas Gençlikspor takımımız, 2022-2023 sezon başı çalışmalarına 20 günden beri aralıksız devam etmektedir. Kadromuzda çok yetenekli sporcularımız bulunmaktadır. Bu sezon çok koşan takımımızdan başarılı neticeler bekliyoruz. Mahalli ligde yer alan bütün takımlara başarılı sezon diliyoruz.”

Editör: Sercan Ergin
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık