Tarım Fuarı bugün başlıyor..

Güney Ege 11. Uluslararası Gıda, Tarım ve Hayvancılık Fuarı bugün kapılarını açıyor. Saat 11.00'de açılacak fuarda bu yıl, Türkiye'nin çeşitli bölgelerinden 241 firma stant açacak. Stantlarda 400 dolayındaki markada çeşitli ürünler, iş makineleri, tarım ve hayvancılıkla ilgili çeşitli alet ve edevatlar sergilenecek.

Tarım Fuarı bugün başlıyor..

Milas'ta her yıl başta T.C. Tarım ve Orman Bakanlığı, Muğla Valiliği, Milas Kaymakamlığı, Milas Belediye Başkanlığı, Milas Ticaret ve Sanayi Odası ile Milas Ziraat Odası olmak üzere toplam 20 kurum ve kuruluşun desteği ile Expolink Fuarcılık tarafından düzenlenmekte olan Gıda, Tarım ve Hayvancılık Fuarı'nın 11'incisi bugün açılacak. 
Milas'ta, 152 No'lu Pamuk Tarım Satış Kooperatifi - TARİŞ'in Balçık mevkiindeki tesislerinde açılacak fuara Türkiye'nin çeşitli bölgelerinden 241 firma katılacak. Fuarda 400 dolayındaki markadan çeşitli ürünler, iş makineleri, tarım ve hayvancılıkla ilgili çeşitli aletler ve edevatlar sergilenecek. 
Fuarın destekçi kuruluşlarından MİTSO'yu ziyaret eden fuarın organizatör firması Expolink Fuarcılık yöneticisi Zeki Erdoğan, Milas Gıda, Tarım ve Hayvancılık Fuarı'na her yıl 100 bin dolayında ziyaretçinin geldiğini belirterek bu yıl da hedeflerinin 100 - 110 bin dolayında ziyaretçi olduğunu söyledi. Erdoğan, “Hazırlıklarımızı tamamladık. Milas Gıda, Tarım ve Hayvancılık Fuarı; Türkiye'de bu alanda düzenlenmekte olan fuarlar arasında gerek ziyaretçi sayısı, gerekse alışveriş miktarı bakımından Türkiye'nin ilk üç fuarı arasında bulunuyor. Milas'taki kurumlar arası işbirliği ile sağlanan bu başarılı organizasyon için destek olan her kişi, kurum ve kuruluşa teşekkür ediyorum" dedi.
MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer de her yıl artan katılımcı firma sayısı nedeniyle fuar alanının daha da genişletildiğini belirterek "Hedefimiz, Milas'a modern bir fuar alanı kazandırmak. Bunun için girişimlerimizi sürdürüyoruz. Milas Gıda, Tarım ve Hayvancılık Fuarı, katılan firmalara olduğu kadar Milas'ın ekonomisine de katkı sağlıyor. Ayrıca şehrimizin sosyal yaşamına da bir canlılık katıyor" diye konuştu. 
 
 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık