Tarım Kredi Market Zincirine İzmir Bergama Da Eklendi

Tarım Kredi Market Zincirine İzmir Bergama Da Eklendi
  • 25 March 2021, Thursday 16:26

İZMİR (İGFA)- Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri tarafından yurt genelinde açılmaya başlayan Tarım Kredi Marketleri’nin 200’üncü şubesi Bergama’da Maltepe Mahallesi Böblingen Caddesi üzerinde hizmet vermeye başladı.

Ankara’da olduğu için açılış törenine katılamayan Belediye Başkanı Hakan Koştu, “Söz verdiğimiz ve açıkladığımız hizmetleri kadim şehrimiz Bergama ile buluşturmanın sevincini yaşıyoruz. Bir hizmetle daha hemşehrilerimizi buluşturduk. Hayırlı olsun” dedi.

Doğrudan üreticilerden alınan kaliteli ve doğal ürünleri hesaplı fiyatlarla direkt vatandaşlara ulaştıran Tarım Kredi Market’in Bergama’da açılışı dolayısıyla düzenlenen törene; Bergama Kaymakamı Mahmut Kaşıkçı, Belediye Başkan Yardımcısı Cüneyt Umutlu, Tarım Kredi Market İzmir Bölge Müdürü Murat Balcı, protokol üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

 PİYASADA DENGE GÖREVİ YAPIYOR

Tarım Kredi Marketlerin üretimde devamlılığı sağlamak gibi bir yönü olduğuna market açılışı dolayısıyla yaptığı açıklamada işaret eden Başkan Yardımcısı Cüneyt Umutlu, bu marketlerin piyasada denge unsuru oluşturduğunu söyledi. Umutlu, Tarım Kredi ortağı çiftçilerinden alınan ürünlerin yine Tarım Kredi bünyesindeki tesislerde işlenerek tüketicilerle buluşmasına aracılık eden kooperatif marketler projesinin benimsenmesini diledi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık