Tefecilik operasyonunda 681 bin liralık senet

Muğla ve İzmir illerinde tefecilere yönelik düzenlenen eş zamanlı operasyonlarda 3 şüpheli gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından bugün adliyeye çıkarılan şüphelilerin, evlerinde yapılan aramada 4 farklı kişiye ait 681 bin liralık senet ele geçirildi.

Tefecilik operasyonunda 681 bin liralık senet

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Milas Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri, Muğla’nın Bodrum ve Milas ilçeleri ile İzmir’de tefecilik yapanların tespitine yönelik çalışma başlattı. 4 ay süren teknik ve fiziki takibin ardından iki ilde belirlenen 6 adrese geçen Perşembe düzenlenen eş zamanlı operasyonda 3 şüpheli gözaltına alınmıştı. Şüphelilerin adreslerinde yapılan aramalarda ise 4 farklı kişiye ait 8 adet 681 bin lira tutarında senet, 1 adet ruhsatsız tabanca, 4 adet şarjör ve 384 adet fişek ele geçirildi.

Milas İlçe Emniyet Müdürlüğü’ndeki işlemlerinin ardından gözaltına alınan K.Ö., A.S.Y., ile Z.F.Ö., bugün adliyeye çıkartıldı.

Muğla’da geçtiğimiz günlerde görevine başlayan İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu, organize suç örgütlerine karşı operasyonların artarak devam edeceğini söyledi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık