Tekerlekli Sandalye yardımı

Melih KAŞKAR -

Tekerlekli Sandalye yardımı
  • 25 January 2017, Wednesday 16:18

Geçen yıllarda da onlarca engelli vatandaşa tekerlekli sandalye yardımında bulunan Milas Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’nün, 1 engelli hemşehrimizin daha bu konudaki talebini yerine getirdiği bildirildi.

Milas Belediyesi Basın Bürosundan verilen bilgiye göre, ekipler tarafından yapılan alan çalışmaları esnasında tespit edilen ya da Müdürlüğe başvuran vatandaşların taleplerini değerlendiren Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tekerlekli sandalye dağıtımını periyodik olarak devam ettirecek.

Tekerlekli sandalye için başvuran vatandaşlardan fakirlik belgesi, ikamet adresi ve doktor raporu isteneceğini belirten Sosyal Yardın İşleri Müdürü Bekir Güney; doktor raporunda tekerlekli sandalye kullanabilir ibaresinin olması gerektiğini söyledi.

Vatandaşların hangi alanda ne ihtiyacı olursa olsun Milas Belediyesi olarak bu ihtiyaçlarını karşılamaya gayret gösterdiklerini belirten Belediye Başkanı Muhammet Tokat ise, “Sosyal yardım alanında Milas Belediyesi olarak yardım ve desteklerimizi her geçen gün arttırarak devam ettiriyoruz. Aslında hepimiz birer engelli adayıyız. Sosyal belediyecilik anlamında engelli hemşehrilerimizin yaşamlarını kolaylaştırmanın gayreti içindeyiz” dedi.

Tekerlekli sandalyelerine kavuşan vatandaşlar ise Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat başta olmak üzere tüm ilgililere teşekkür ettiler.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık