Tıp alanında başarıdan başarıya koşan Milaslı:

​​​​​​​MEHMET BERKE GÖZTEPE..

Tıp alanında başarıdan başarıya koşan Milaslı:

Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Tıp Fakültesi öğrencisi Milaslı Mehmet Berke Göztepe, tıp alanındaki çok sayıda ödül ve başarıyla, Milas’ın ve tıp fakültesinin gururu olmaya devam ediyor. Berke son olarak 1. sınıfta dinleyici olarak katıldığı bir sempozyumda, bu kez davetli konuşmacı olarak bulunmanın onurunu yaşadı.

AÜ Tıp Fakültesi 6. sınıf öğrencisi Mehmet Emre Göztepe, bugüne kadar tıp alanında katıldığı 30'u aşkın ulusal ve uluslararası kongre ve toplantıda 52'den fazla yayın ve bildiri sunarak başarıdan başarıya koşmaya devam ediyor. 25'den fazla kurs ve seminere burslu katılmayı başaran Göztepe, Tayvan Chang Gung Üniversite Hastanesi'ndeki staj programına da katılmış, bu üniversiteye giden ilk tıp öğrencisi olarak kayda geçmişti.

Milaslı olan Mehmet Berke Göztepe’ye Türkiye'de ilk kez yüz, kol ve rahim naklini gerçekleştiren AÜ Tıp Fakültesi Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ömer Özkan referans olmuştu.

Tayvan'da bulunduğu süre içinde Prof. Dr. David Chuang'ın yanında serbest fonksiyonel kas transferi, yüz felci ve periferik sinir cerrahisi konularında gerçekleştirilen toplantılara katıldığı belirten Göztepe, gazetecilere yaptığı açıklamada, “Aynı zamanda Dr. Chuang başkanlığındaki ekiple ameliyatlara katıldım. Staj programı sonunda sertifika ile ödüllendirildim. Tayvan’da AÜ Tıp Fakültesi'nde yaptığım çalışmalarla ilgili konferanslar da verdim. Dr. Ömer Özkan'ın yaptığı kompozit doku nakilleriyle ilgili sunumlar da yaptım.” şeklinde konuşmuştu.

YILLAR ÖNCE DİNLEYİCİ OLARAK KATILDIĞI SEMPOZYUMA BU KEZ DAVETLİ OLARAK KATILDI

Tıp Fakültesi 1. sınıftan itibaren dinleyici olarak katıldığI Korkut Yaltkaya Klinik Nörofizyoloji Sempozyumun’a bu kez 6. sınıfta davetli konuşmacı olarak katıldığını söyleyen Mehmet Berke Göztepe, “Bu sempozyumun benim için çok özel bir yeri var. Bir zamanlar dinleyici olarak katıldığım sempozyumda bu kez davetli konuşmacı olmanın ve hocalarımla aynı sempozyumda bulunmanın onurunu yaşıyorum. Tüm hocalarıma ve düzenleme kurularına saygılarımla…” dedi.

 

Editör: Gülçin Erşen
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık