TİP Milas Adayı Takım’dan gazetemize ziyaret

TİP Milas Belediye Başkan Adayı Bade Dudu Takım ile belediye meclis üyesi adayları, seçim çalışmaları kapsamındaki Milas esnaf gezileri sırasında gazetemizi ziyaret ederek yerel seçimlerle ilgili görüş alışverişinde bulundu.

TİP Milas Adayı Takım’dan gazetemize ziyaret
  • 12 March 2024, Tuesday 12:26

TİP Milas Belediye Başkan Adayı Bade Dudu Takım, 31 Mart’ta yapılacak olan mahalli idareler yerel seçimleri için Milas’taki ziyaret ve temaslarını sürdürüyor.  Takım, Milas’taki programında ilçenin resmi ilan alma hakkına sahip olan, yerel olarak yayın hayatını sürdüren Milas Önder Gazetesi’ni ziyaret ederek Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Coşkun Efendioğlu ile bir süre sohbet etti.

2024 yerel seçimlerine 12 Mart 2024 Salı günü itibarıyla 19 gün kalırken, yerel seçimlerde yürütülen siyasi faaliyetler, seçim havası ve projelerin ele alındığı ziyarette yerel basının önemine dikkat çeken Bade Dudu Takım, belediye başkan olması durumunda yapacakları konusunda bilgiler verdi. Takım ayrıca ziyaretler sırasında kendine özellikle kadınlar tarafından yoğun ilgi olduğunu söyleyerek, “Halkçı bir belediye yönetim anlayışı olduğunu, eğitim, tarım, üretim ve adalet gibi temel konularda iyileştirmeler yapılması, altyapı projelerinin yanı sıra sosyal ve ekonomik gelişmelerin de önemine dikkat çekti.

Kadınların, gençlerin yani kısacası herkesin aday olduğunu söyleyen Başkan Adayı Takım, “Yaşanabilir bir kenti birlikte kuracağız.” diyerek, gazetenin yayın hayatının devamını dileyip çalışanlara başarılar temenni etti.

Ziyaretten memnun olduğunu söyleyen gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Coşkun Efendioğlu ise  TİP Milas Belediye Başkan Adayı Bade Dudu Takım ve meclis üyesi adaylarına teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

Beğendim 0 Muhteşem 1 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık