Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

TİP üyeleriyle polis arasında gerginlik

Milas'ın Cumhuriyet Caddesi’nde bildiri dağıtan Türkiye İşçi Partisi üyeleri, polisin engellemesiyle karşılaştı. 

TİP üyeleriyle polis arasında gerginlik

Cumartesi günü, Türkiye İşçi Partisi Milas örgütünün zamlara ve yoksulluğa karşı oluşturduğu bildirilerin vatandaşlara dağıtımı sırasında polis ekipleri ile gerginlik yaşandı.
Cumhuriyet Caddesi'nde polisin engellemesiyle karşılaşan TİP üyeleri, polise "Biz anayasal hakkımızı kullanıyoruz. Herhangi bir bildiriyi dağıtmak için izin almamıza gerek yoktur!" dedi.
TİP Muğla İl Başkanı Volkan Çetin ise, "Bundan iki gün önce üç tane kardeşimiz emniyet güçleri tarafından hiçbir hukuki gerekçe olmadan bir kafede gözaltına alındılar. 1 ay önce ilçe örgütümüzü kurduk, binamızı tuttuk. Siyasi partiler izin almadan bildiri dağıtabilir." diyerek kendilerine yönelik bir engelleme çabası olduğunu söyledi. Çetin, "AKP'ye MHP'ye gücü yetmeyenlerin gücü bize yetiyor." diye konuştu. İşçi Partililerin ‘izin almaya gerek yok’ itirazları ve çevredeki vatandaşların da itirazları sonkasında polis engellemeye son verdi ve parti üyeleri, kentin işlek caddelerinde gerçekleştirdiği bildiri dağıtımını olaysız tamamladı.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis