Tire Süt Kooperatifi Başkanı Öztürk Başkan Gezgin'i ziyaret etti

S.S. Tire Süt Kooperatifi Başkanı Osman Öztürk, Türkiye Süt Üreticileri Merkez Birliği Genel Başkan Vekili ve Milas Süt Birliği Başkanı Ali İhsan Gezgin’i ziyaret ederek, Başkan Gezgin ve Süt Birliği ailesine başarılarının devamını diledi. 

Tire Süt Kooperatifi Başkanı Öztürk Başkan Gezgin'i ziyaret etti
  • 25 May 2022, Wednesday 15:03

Kısa süre önce gerçekleştirilen genel kurul toplantısının ardından S.S. Tire Süt Kooperatifi Başkanı seçilen Osman Öztürk, olağan genel kurul toplantısıyla yeniden başkan olan Milas Süt Birliği Başkanı Ali İhsan Gezgin’i makamında ziyaret etti. 
Milas Süt Birliği ailesinin çalışmalarını yakından takip ettiğini ve çalışmaları oldukça başarılı bulduğunu ifade eden Başkan Öztürk, olağan genel kurul toplantısı sonucunda yeniden başkan seçilen Milas Süt Birliği Başkanı Ali İhsan Gezgin’i ve yönetim kurulu üyelerini tebrik etti. 
Üretici örgütleri arasındaki dayanışmanın önemine vurgu yapan Başkan Öztürk, üreten bir Türkiye için güzel çalışmalara imza atmak istediklerini ifade etti. 
S.S. Tire Süt Kooperatifi Başkanı seçilen Osman Öztürk’e ve yönetim kurulu üyelerine yeni görevlerinde başarılar dileyen Türkiye Süt Üreticileri Merkez Birliği Genel Başkan Vekili ve Milas Süt Birliği Başkanı Ali İhsan Gezgin, sektöre yönelik paylaşımların da yapıldığı hayırlı olsun ziyaretinden memnuniyet duyduğunu ifade ederek, Başkan Öztürk’e nazik ziyareti için teşekkür etti.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık