TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, yarın 17:30’da MİTSO’da

​ÖNDER Haber -

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, yarın 17:30’da MİTSO’da

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun, yarın saat 17.30’da Milas Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret edeceği bildirildi.

MİTSO Basın Bürosundan verilen bilgiye göre, TOBB Yönetim Kurulu üyesi ve Muğla Ticaret ve Sanayi  Odası Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Karakuş’un oğlu Emin Karakuş’un 6 Ağustos Cumartesi günü akşamı Muğla’da yapılacak düğününe katılmak üzere Milas Bodrum Havalimanı’na inecek olan TOBB Başkanı ve beraberindekiler daha sonra saat 17.30’da Milas Ticaret ve Sanayi Odası’na geçecekler.

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu ve beraberindekiler burada MİTSO’nun genişletilmiş meslek komiteleri toplantısına katılacaklar. TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’nun MİTSO’da katılacağı toplantıda önemli açıklamalarda bulunması bekleniyor.

MİTSO’daki genişletilmiş meslek komiteleri toplantısından sonra TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu ve beraberindekiler 19.30’da Muğla’ya hareket edecekler. TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu ve beraberindeler TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve MUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Karakuş’un Muğla’daki düğününe katıldıktan sonra, gece yine Milas Bodrum Havalimanı’ndan Ankara’ya dönecekler.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık