TOKİ kurası çekildi. Hak sahipleri belli oldu

Toplu Konut İdaresi Müdürlüğü'nün (TOKİ) resmi sosyal medya hesapları üzerinden noter huzurunda canlı yayın ile yapılan kura çekiminde hak sahipleri belli oldu. Koronavirüs salgını tedbirleri kapsamında Ankara 15. Noter huzurunda canlı yayın üzerinden seyircisiz olarak gerçekleştirilen kura çekiminde; 4'ü şehit ailesi ve 15'i engelli vatandaş olmak üzere toplamda 300 konutun hak sahibi belli oldu.

TOKİ kurası çekildi. Hak sahipleri belli oldu

İlk olarak şehit aileleri ve engelli vatandaşlar için yapılan kura çekiminin hemen ardından 2+1 konutlar için 198 hak sahibinin belirlenmesine geçildi. 2+1 konutların kura çekimlerinin ardından ise 3 +1 konutlar için kura çekimi yapıldı.

3’ü şehit ailesi, 55’i engelli vatandaş olmak üzere toplam 1095 kişi başvuruda bulundu. 

Şehit ailesi başvuru sayısı az olduğundan 3 şehit ailesinin direk hak sahibi olarak belirlendiği kura çekiminde, 55 engelli vatandaşın da kura çekimi gerçekleştirildi. Ardından 82 hak sahibinin kura çekimi yapıldı.

Kısa süre içerisinde çalışmalarına başlanılacak konutların yaklaşık 2 yıl içerisinde tamamlanacağı öğrenildi. Bunun yanı sıra kurada adı çıkmayan başvuru sahiplerinin başvuru bedellerinin ilgili banka aracılığı ile geri ödeneceği belirtildi. 

TOKİ kura çekimi sonrası kazananların isimlerine aşağıdaki internet adresinden ulaşabilirsiniz.

http://talep.toki.gov.tr/projeler/MuglaMilas/ks21.pdf

 

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık