Triatlon’da sporcularımızın büyük başarısı

ÖNDER Spor Haber / Hüseyin AÇAR -

Triatlon’da sporcularımızın büyük başarısı

Mart ayı sonunda ilçemizi Marmaris’te yapılan Triatlon Yarışmalarında temsil eden Mylasa Spor Kulübü sporcuları, Marmaris’ten Milas’a Kupa ile döndüler.

Antrenörleri Haki Güngör nezaretinde Marmaris Triatlon müsabakalarına katılan sporcularımız 3 ayrı grupta kulüpleri adına yarıştılar.

İlk grupta yer alan Mylasa 1 ekibi Aysu Türkoğlu, Berkay Esenkaya ve Mehmet Can Bardakçı, 500 metre yüzme 15 km Bisiklete Binme ve 5 km koşu parkurunu 54 dakika 2 saniyede tamamlayarak turnuvanın parkur rekorunu kırdılar ve Birincilik kürsüsüne çıkarak Milas’ı onurlandırdılar.

Mylasa Spor Kulübü adına yarışan ikinci grupta yer alan Selin Gökmen, Eren Kaymakçı ve Kadir Er’den oluşan sporcularımız ise turnuvanın üçüncülük kürsüsüne çıkma başarısını gösterdiler.

Marmaris Triatlon müsabakalarında Mylasa Spor Kulübü adına yarışan üçüncü ekipte yer alan Demir Kesici, Dağlar Devecioğlu ve Aslı Atıcı isimli sporcularımız ise dördüncülük derecesi ile Milas’a döndüler.

Milas Mylasa Spor Kulübü Triatlon Antrenörü Haki Güngör, gazetemize yaptığı açıklamada, kulüp olarak ilk madalya ve kupalarını kazandıklarını söyleyerek başarıda emeği olan tüm sporcularını kutladı.

Güngör, Milas adına katılacakları daha pek çok yarışma olduğunu vurgulayarak, “Hedefimiz Milas’ı en iyi şekilde temsil ederek Milas’ın spordaki başarı çıtasını yükseltmektir” dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık