Tüm-Bel-Sen ile toplu iş sözleşmesi imzalandı

Milas Belediyesi ile Tüm Belediye ve Yerel Yönetim Hizmetleri emekçileri Sendikası (Tüm-Bel-Sen) arasında 01.01.2020 - 31.12.2021 yılları arasını kapsayan Toplu İş Sözleşmesi imzalandı

Tüm-Bel-Sen ile toplu iş sözleşmesi imzalandı

Başkanlık makam odasında düzenlenen imza törenine Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Çöllüoğlu, İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Tuncay Topuz, Mali Hizmetler Müdürü Tuncay Karaca, Hukuk İşleri Müdürü Zeki Çetinkaya, Belediye iş yeri temsilcileri katıldı.
Temmuz 2019 yılı içerisinde imzalanan toplu iş sözleşmesi sonrası memur personelden gelen, sözleşmeye ilaveten yol ve eğitim yardımı talebi olumlu sonuçlandı. Milas Belediye meclisince de uygun bulunan ve  bir süredir devam eden görüşmeler sonucunda mutabakata varılarak, toplu iş sözleşmesi imzalandı. İmzalanan toplu iş sözleşmesi 110 memur ve 4 sözleşmeli personeli kapsıyor.
Milas Belediyesi’nin büyük bir aile olduğunu belirten Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat; “Çalışanlarımızın mutluluğu için biz imkânlarımız çerçevesinde gerekli desteği her zaman veriyoruz. Sendikamız ile sağduyu, karşılıklı sevgi ve saygı çerçevesinde görüşmelerimizi tamamladık. Toplu sözleşme sürecinde emeği geçenlere teşekkür ediyorum, sözleşmenin tüm memur arkadaşlarımıza, belediyemize ve sendikamıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
 

HABERE AİT RESİMLER

Editör: Gülçin Erşen
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık