Tüm sportif etkinlikler süresiz ertelendi

Çin’den dünyaya yayılan Korana Virüsü tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de insan yaşamının tüm alanlarda etkili oldu. Spor etkinliklerine de yansıyan virüs nedeniyle alınan bir dizi tedbirlere son olarak bütün sportif etkinlikler süresiz olarak askıya alındı.

Tüm sportif etkinlikler süresiz ertelendi

Türkiye’de futbol maçlarının seyircisiz oynama kararı futbol ve diğer spor branşlarında mücadele eden takım sporcularının da olumsuz olarak etkilemiş ve birçok takımın sporcusu maçlara çıkmama kararı almıştı.
Beklenen karar çıktı
Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu başkanlığında futbol, basketbol, voleybol federasyonlarının başkanlarıyla, Kulüpler Birliği başkanın katıldığı toplantıda “Süresiz erteleme kararı “çıktı.
Dünyayı etkileyen korona virüs nedeniyle spor müsabakalarında önlem alınmış ve Türkiye’de maçların seyircisiz oynanma kararı alınmıştı. Geçen hafta oynanan maçlara seyirci alınmamıştı
Hafta içersinde Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, Türkiye Basketbol Federasyon Başkanı Hidayet Türkoğlu, Türkiye Voleybol Federasyon Başkanı Akif Üstündağ ve Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Mehmet Serpil ile yaptığı toplantın ardından liglerin süresiz ertelendiği açıklandı.
Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu yaptığı açıklamada “hentbol, voleybol, basketbol ve futbol liglerinin tamamının salgına yönelik alınan tedbirler kapsamında ertelenmesine karar verilmiştir” dedi.

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık