Tunca gençlik kollarına aday

CHP Milas Gençlik Kolları’nın 2 Şubat’ta yapacağı kongreye Hilmi Can Tunca aday oldu.

Tunca gençlik kollarına aday

2 Şubat Pazar günü Milas Belediyesi Prof. Dr. Aşkıdil Akarca sahnesinde gerçekleşecek olan Cumhuriyet Halk Partisi Milas İlçe Gençlik Kolları Kongresi’nde Hilmi Can Tunca aday oldu. Gençlik kolları başkan adaylığını açıklayan Tunca, bir açıklama yayınladı.
Tunca, “Hiçbir zaman kutup olmamış, ayrıştırılmamış fikri hür vicdanı hür bir kardeşiniz olarak, topluma, kişiliğime ve partime yakışır bir düşünceyle yola çıkmış bulunuyorum. 2 dönemdir yönetim kurulu üyesi olduğum, ilkelerini ve değerlerini savunmaktan onur ve gurur duyduğum Cumhuriyet Halk Partisi’nde yeni bir yola çıkıyorum.” dedi.
Kendilerini bu şehirde geleceğin yöneticileri olarak gördüklerini belirten Tunca, “Örgütlenme, üretme, paylaşma, birlik olarak ve gün geçtikçe büyüme misyonuyla temelinde bağımsızlık harcı yatan Cumhuriyetimizin bayrağını zirveye taşımak için ‘Fikri hür, vicdanı hür ve vicdanı hür’ ekip arkadaşlarımız ile beraber yeni bir vizyonla, ana kadememiz ve kadın kollarımız ile eş güdümlü çalışarak bayrak asan, afiş yapıştırma dışında sosyal aktiviteler üreten, daha güçlü, daha aktif ve siyaset üreten bir gençlik kolları gücü ortaya koymak için, önümüzdeki günlerde yapılacak olan gençlik kolları seçiminde; partimizin gençlik anlamında gücünü temsil etmek için Milas Gençlik Kolları İlçe Başkanlığı’na adayım.” ifadelerine yer verdi.


 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık