Turan Can Ölmez olayında 4 gözaltı…

Milas’ın Çiftlik Mahallesi’nde göl kenarında ölü olarak bulunan Turan Can Ölmez (26) ile ilgili başlatılan soruşturma kapsamında 4 kişi gözaltına alındı. Mahkemeye sevk edilen 4 kişiden 1’i tutuklandı.

Turan Can Ölmez olayında 4 gözaltı…

Olayla ilgili soruşturmasını sürdüren jandarma ekipleri E.Ö. (25), V.Ö. (20), T.Ö. (22) ve Ş.Ö. (25)’yü gözaltına aldı. İfade işlemlerinin ardından mahkemeye sevk edilen Ş.Ö. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

OLAY NASIL OLMUŞTU?

Milas’ın Çiftlik Mahallesi Muhtarı Ergün Ölmez’in oğlu Turan Can Ölmez, Cuma günü akşam eve dönmemiş, cep telefonuyla da ulaşamayan baba Ölmez ile akrabaları arama çalışması başlatmışlardı.

Herhangi bir sonuç alamayan baba Ölmez, jandarmaya kayıp başvurusu yapmış, jandarma ve yakınlarınca aranan Turan Can Ölmez, saat 03.00 sıralarında göl kenarında başından av tüfeği ile vurulmuş halde bulunmuştu.

Sağlık ekipleri, Ölmez’in hayatını kaybettiğini belirledi. Bu sırada Ölmez’in yakınları sinir krizi geçirdi. Ölmez’in cenazesi otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu’na gönderilmişti.

CENAZESİ TOPRAĞA VERİLDİ

26 yaşındaki Turan Can Ölmez, Pazar günü ise köy mezarlığında toprağa verildi. Cenazeye Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, CHP Milas İlçe Başkanı Tüze Çetinkaya da katıldı. Ailesine ve sevenlerine başsağlığı dileklerini ilettiler.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık