Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Türkiye İş Bankası'ndan MİTSO üyelerine özel banka kartları hazır

​​​​​​​*MİTSO'nun talebi üzerine Türkiye İş Bankası tarafından oda üyelerine özel, üzerinde MİTSO'nun da logosunun olduğu ticari banka kartı hazırlandı. *Türkiye İş Bankasının MİTSO üyelerine özel hazırlattığı ticari banka kartı kullanan oda üyeleri, iki yıl boyunca kart ücreti ödemeyecekler. *Türkiye İş Bankası, bu banka kartlarını kullanan MİTSO üyelerine 5 bin TL tutarındaki ilk hesap özeti ekstresi için 50 Maxi Puan hediye edecek. *MİTSO üyeleri ayrıca, 20 havale ve 10 EFT'den oluşan "Hoş Geldin Paketi"nden de ücretsiz olarak yararlanabilecekler. *MİTSO üyelerine özel hazırlanan Türkiye İş Bankası ticari banka kartlarından almak isteyenler, gelecek hafta Türkiye İş Bankasının Menteşe Caddesindeki Milas 1. Şubesi Müdürlüğüne başvuruda bulunabilecekler.

Türkiye İş Bankası'ndan MİTSO üyelerine özel banka kartları hazır

Milas Ticaret ve Sanayi Odası sonunda üyelerine özel bir ticari banka kartı hazırlatmayı başardı. MİTSO, Türkiye İş Bankası ile oda üyelerine özel, üzerinde odanın logosunun da olduğu ve oda üyelerine özel bazı ayrıcalıklar sağlayan ticari banka kartı basılması konusunda anlaşma yaptı. Yapılan anlaşma uyarınca hazırlanan Türkiye İş Bankası ticari banka kartları, önümüzdeki haftadan başlayarak oda üyelerine dağıtılmaya başlayacak.

Kısa bir süre önce Türkiye İş Bankası Adına Genel Müdürlükten KOBİ İşletme Bankacılığı Satış Müdür Yardımcısı Özgen İyidoğan, Ticari Bankacılık Denizli Bölge Müdürlüğü Müdür Yardımcısı Bilal Atmaca'nın da katıldığı törenle MİTSO üyelerine özel, ticari banka kartı hatırlatılması için protokol imzalanmıştı.  MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer ve Türkiye İş Bankası Milas 1. Şubesi Müdürü Ali Kocaman arasında imzalanan protokol gereğince üzerinde MİTSO ile Türkiye İş Bankasının logolarının olacağı ticari banka kartlarının basımı tamamlandı. Kartlar, önümüzdeki hafta bankanın Menteşe caddesindeki Milas 1. Şubesine gönderilecek. Önümüzdeki haftadan başlayarak talepte bulunan MİTSO üyeleri, kendilerine bazı ayrıcalıklar ve öncelikler sağlayacak ticari banka kartlarını almak için önümüzdeki hafta  Türkiye İş Bankası Milas 1. Şubesine başvuruda bulunabilecekler.

MİTSO - Türkiye İş Bankası Milas Şubesi işbirliğinde hazırlanan oda üyelerine özel ticari banka kartlarını kullanan üyeler, iki yıl boyunca kart ücreti ödemeyecekler. Ayrıca bu kartları kullanan oda oda üyelerine Türkiye İş Bankası tarafından 5 bin TL tutarındaki ilk hesap özeti ekstresi için 5 Maksi Puan hediye edilecek. MİTSO üyeleri ayrıca 20 havale ve 10 EFT'den oluşan "Hoşgeldin Paketi"nden de ücretsiz yararlanabilecekler.

MİTSO'yu ziyaret eden Türkiye İş Bankası Milas 1. Şubesi Müdürü Ali Kocaman ve II. Müdür Şehnaz Bozdemir, MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer'e MİTSO üyelerine özel hazırlanan ve üzerinde MİTSO ile Türkiye İş Bankasının logolarının olduğu ticari banka kartlarının basımının tamamlandığı müjdelediler. Kartların Milas Şube Müdürlüğüne önümüzdeki hafta itibariyle geleceğini belirten Şube Müdürü Ali Kocaman "Gelecek haftadan itibaren oda üyelerinin başvurularını almaya başlayabiliriz" dedi ve kartların her iki kuruma da hayırlı olması dileğinde bulundu.

MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, yıllardan beri hayalinin oda üyelerine özel, üzerinde MİTSO logosunun da olduğu özel bir banka kartı olduğunu belirterek "Sonunda MİTSO olarak bunu da başardık. Sonuç olarak, Milas'ta şubesini 1929 yılında açan ve 1955 yılından bu yana da odamız üyesi olan Türkiye İş Bankası ile yaptığımız işbirliği sonucunda odamız üyelerine özel ticari banka kartı hazırlatmayı başardık. Bu konuda yaptıkları işbirliği ve bize verdikleri destek için Türkiye İş Bankası Milas Şube Müdürü sayın Ali Kocaman ile Sayın II. Müdür Şehnaz Bozdemir'e çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Türkiye İş Bankası Milas 1. Şubesi Müdürü Ali Kocaman da MİTSO ile ticari banka kartı konusunda işbirliği yapmaktan hem kurumsal hem de kişisel olarak çok memnun olduğunu belirterek yapılan işbirliği konusunda MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Özer'e teşekkür etti. MİTSO ve Türkiye İş Bankası logolu ticari banka kartlarının basımının tamamlandığını anlatan Ali Kocaman "karlar önümüzdeki hafta şubemize gelecek" dedi. Türkiye İş Bankası Milas 1. Şubesi II. Müdürü ve Satış Yönetmeni Şehnaz Bozdemir de "MİTSO üyeleri önümüzdeki haftadan itibaren banka şubemize başvuruda bulunabilirler. İşlemlerini tamamlayıp kartları kendilerine teslim edebiliriz" diye konuştu.

 

 

Editör: Şahin ŞAHİN
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis