‘Türkiye Üçüncüsü’ oldular!

ÖNDER Haber / Melih KAŞKAR -

‘Türkiye Üçüncüsü’ oldular!

Milas Mehmet Güçlü Güreş Eğitim Merkezi’nde eğitim alan güreşçilerimiz Antalya da yapılan şampiyonada takım halinde Türkiye Üçüncüsü olma başarısını gösterdi.

Elde ettiği başarılarla Milas’ın yüzünü güldüren Milas Mehmet Güçlü Güreş Eğitim Merkezi son olarak katıldıkları turnuvada hem bireysel olarak hem de takım halinde önemli bir başarıya daha imza attı.

Antalya’da yapılan ‘Türkiye 14-15 yaş Grekoromen Türkiye Şampiyonası’na katılan Mehmet Güçlü Güreş Eğitim Merkezi sporcularından Abdullah Akdağ Birinci, Gökhan Kundak İkinci, Ramazan Tekin Üçüncü ve Onur Avcı ise Beşinci oldu.   

Ferdi olarak elde edilen başarıların ardından Milas Mehmet Güçlü Güreş Eğitim Merkezi, takım olarak da yaklaşık 150 takımın katıldığı şampiyonada Türkiye Üçüncüsü oldu.

Elde edilen başarının uzun bir zamandan bu yana disiplinli ve verimli çalışmanın eseri olduğunu belirten Milas Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mustafa Ali Ünlüsoy, “Öncelikle bu başarıda katkısı bulunan tüm çalıştırıcılarımızı ve sporcularımızı kutluyorum. Güreş sporu ilçemizde her zaman başarılı sonuçlarla yüzümüzü güldürdü. Ben inanıyorum ki, sporcularımız elde ettikleri bu başarılarına yenilerini ekleyerek spor yaşamlarına devam edeceklerdir” dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık