Türkiye’nin En Güzel Tatil Rotaları Arasında Yer Alan Dalaman’ın En Konforlu Otelleri

Muğla’nın doğası ile büyüleyen 13 ilçesinden biri olan Dalaman, bakir koyları, köklü tarihini yansıtan ören yerleri, yeşil doğası ve masmavi denizi ile ziyaretçilerine en özel tatil deneyimlerinden birini yaşatmaktadır. Tipik Akdeniz iklimine sahip olan Dalaman’da yaz ayları sıcak ve kurak, kış ayları ise ılık geçmektedir. Yaz aylarında yurt içinden ve yurt dışından ziyaretçiler, yaz tatili yapma amacı ile ilçeye gelirken, daha sakin bir doğa tatili ya da keyifli bir tatil gezisi yapmak isteyenler kış ve bahar aylarını tercih etmektedir. Dalaman otelleri her bütçeye uygun seçeneklere sahiptir. Lüks ve her şey dahil hizmet sunan otellerin yanı sıra ilçede çok sayıda butik otel ve pansiyon bulunmaktadır.

Türkiye’nin En Güzel Tatil Rotaları Arasında Yer Alan Dalaman’ın En Konforlu Otelleri

Dalaman fiyatları sezona göre, tesisin özelliklerine göre ve konumuna göre değişebilmektedir. Siz de Muğla’nın en turistik noktalarından biri olan Dalaman’da kusursuz bir tatil geçirmek isterseniz, ilçenin en güzel otelleri arasından seçiminizi yapabilirsiniz.

Dalaman’da Ultra Her Şey Dahil Tatiller İçin Hilton Dalaman Sarigerme Resort&Spa

Hilton otellerinin dünya standartlarındaki kusursuz hizmetlerini, Dalaman’da yaşamak isteyenlerin tercihi olan Hilton Dalaman Sarigerme Resort&Spa, doğa ile iç içe konumu, zengin olanakları ve lüks konaklama birimleri ile eksiksiz bir tatil deneyimine olanak sunmaktadır. Dalaman Nehri kenarında konumlanan tesis, Dalaman Havalimanı'na 20 km, Sarıgerme merkeze 2 km ve Muğla şehir merkezine 95 km mesafede yer almaktadır. Hem rahat hem de lüks bir konaklama deneyimi yaşamanız için geniş bir alana sahip olan tesiste, 545 oda bulunmaktadır. Ultra her şey dahil konseptine sahip olan tesiste gün boyu açık büfe olanaklar sunulurken, tesis bünyesinde ayrıca 5 adet a la carte restoran bulunmaktadır. Denize sıfır konumdaki tesisin iskelesi ve 650 m uzunluğunda kum plajı, masmavi bir denizi, konuklarının doyasıya yaşamaları için hizmet vermektedir. Tesis bünyesinde ayrıca farklı serinleme deneyimleri için açık ve kapalı havuzlar bulunmaktadır. Eğleneceğiniz anlar için birbirinden farklı aktivite olanakları sunmakta olan Hilton Dalaman Sarigerme Resort&Spa, dinlenmek isteyen misafirler içinse SPA merkezinde hizmet vermektedir. Dalaman’ın cennet doğasını ve eşsiz denizini, en lüks konaklama seçenekleri ile bir arada yaşamayı tercih edenlerin adresi Hilton Dalaman Sarigerme Resort&Spa’ya https://www3.hilton.com/en/hotels/turkey/hilton-dalaman-sarigerme-resort-and-spa-DLMHRHI/ ‘dan ulaşabilirsiniz.

Romantik Bir Balayı İçin Dalaman’ın En Güzel Oteli Han Boutique Hotel Sarıgerme

Sakin ve huzur dolu bir atmosferde, şehrin karmaşasını geride bırakarak romantik bir tatil geçirmeniz için zengin olanakları ile dikkat çeken Han Boutique Hotel Sarıgerme palmiye ağaçları ile çevrili bahçesi ile dikkat çekmektedir. Hem şık hem de konforlu şekilde tasarlanmış 27 odası ile hizmet veren tesis, oda kahvaltı konseptinde misafirlerine lezzetli bir kahvaltı sunmaktadır. Dalaman Havalimanı’na yalnızca 15 km mesafede yer alan Han Boutique Sarıgerme’nin plaja mesafesi 750 metrenin üzerindedir. Tesis bünyesinde ise konukların sıcak yaz günlerinde serinlemesi için 1 adet açık yüzme havuzu bulunmaktadır. Romantik bir tatil için size eşsiz bir ortam yaratan tesiste, kusursuz bir balayı yaşamak için https://www.hansarigermehotel.com/ ‘a tıklamanız yeterlidir.

Dalaman’ın Denize Sıfır Tesisi TUI BLUE Sarıgerme Park

Bir yaz tatilinden beklediklerinizin ötesini size sunacak olan TUI BLUE Sarıgerme Park, eşsiz konumu ve özel hizmetleri ile dikkat çekmektedir. Dalaman Havalimanı'na 15 km, Ortaca merkeze 17 km ve Muğla şehir merkezine 95 km mesafede yer alan tesisin, rahat edeceğiniz ve lüks olanaklar sunan 375 odası mevcuttur. Her şey dahil konseptinde konuklarını ağırlayan tesiste, tüm öğünlerde açık büfe hizmet sunulurken, Sunset Wiew ve Levante A la Carte Restoran, gün boyu seçkin lezzetler tatmanız için alternatif yaratmaktadır. Denize yürüme mesafesindeki tesisin, mavi bayraklı 200 m uzunluğunda geniş kum plajı bulunmaktadır. TUI BLUE Sarıgerme Park, yetişkinler için hizmet veren havuzların yanı sıra çocuk ve bebek havuzları ile her yaştan misafirine eğlenceli bir serinleme deneyimi vadetmektedir. Zengin aktivite seçenekleri ile ön plana çıkan tesiste, yetişkin hizmetlerine ek olarak, bebek, çocuk ve genç kulüpleri hizmet vermektedir. Eğlenceli ve hareketli anların ardından, ruhen ve bedenen dinlenmek isteyen misafirler için SPA merkezi yer almaktadır. Hayallerinizin ötesinde bir yaz tatili geçirmek için tercihinizi şimdi TUI BLUE Sarıgerme Park’tan yana yapabilir, dilerseniz https://www.tui-blue.com/hotels/tui-blue-sarigerme-park üzerinden tesisle iletişim kurabilirsiniz.

Dalaman’ın En Lüks Termal Tesisi Thermemaris Dalaman Termal Sağlık Resort

Yılın dört mevsimi, Dalaman’da hem keyifli bir tatil geçirip hem de sağlığınıza yönelik hizmetlerden yararlanabileceğiniz Thermemaris Dalaman Termal Sağlık Resort, geniş alanı ve birbirinden özel hizmet seçenekleri ile dikkat çekmektedir. Dalaman Havalimanı'na 4 km, Dalaman merkeze 8 km, Fethiye merkeze 40 km ve Marmaris merkeze 90 km mesafede yer alan tesisin, tüm misafirlerinin konfor bulacağı 108 odası hizmet vermektedir. Yarım pansiyon konseptinde konuklarını ağırlayan tesisin, açık büfe hizmetlerine ek olarak 1 adet a la carte restoranı bulunmaktadır. Denize 600 metre mesafede yer alan Thermemaris Dalaman Termal Sağlık Resort’ta özel plaj bulunmaktadır.

Benzersiz bir dinlenme ve sağlık deneyimine tanık olacağınız tesiste, hem yaz hem de kış aylarında termal sudan yararlanabilmeniz için sıcak ve soğuk su özelliği sunulmaktadır. Tesis bünyesinde yer alan havuzlar, thalasso terapi havuzu, selenyumlu termal havuz, termal peloid çamur havuzları, termal göl, termal aqua kaydırak ve eğlence amaçlı yüzme havuzları şeklindedir. Ayrıca tesiste tuzlu su masaj jakuzi, Tuz Mağarası, termal suya karşı 70 m uzunluğunda jakuzili yürüyüş parkuru, Astım Mağarası, İçme Kürü Mağarası, her biri 10 kişilik iki adet termal jakuzi termal çamur küvetleri, doktor balıklar (Garra Ruffa), doktor sağlık programları gibi pek çok olanak sunulmaktadır. Yetişkin ve çocuklar için farklı spor aktivitelerine de olanak sunan Thermemaris Dalaman Termal Sağlık Resort’ta sağlıklı bir konaklama deneyimi yaşamayı arzu ediyorsanız hemen şimdi http://www.thermemaris.com/ ‘dan tatilinizi planlayabilirsiniz.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık