U15 maçı golsüz bitti

​​​​​​​Muğla mahalli U15 liginin güçlü takımlarından Milas Gençlik Spor U15 takımı ile Muğla Ermaş Spor U15 takımları Perşembe günü (dün) Milas Şehit Metin Özcan Stadyumu’nda karşı karşıya geldikleri lig müsabakasında birbirlerine üstünlük sağlayamadı.

U15 maçı golsüz bitti

Müsabakayı Muğla bölgesi hakemlerinden Yaşam Bacaksız, Onur Akıncı, Berna Yarar, üçlüsü yönetti.

Takımlar sahaya şu kadrolarıyla çıktı:

Milas Gençlik Spor U15 takımı; Sebahattin (kaleci), Egemen, Efe, Durmuş, Çetin, Ersin, Şafak, Batuhan, Adem, Yağız, Selim.

Muğla Ermaş Spor U15 takımı; Muhammet (kaleci), Efe, Eymen, Hüseyin, Muazzam, Efe Yiğit, Osman Ege, Ayberk, Enes, Buğra, Adem.

Müsabakanın başlama vuruşundan son düdüğüne kadar devam eden mücadelede her iki takım futbolcuları sahada çok iyi futbol oynamalarına rağmen iki takım da birbirlerine üstünlük sağlayamadı.

Müsabakaya her iki takım tempolu başladılar. İlk yarının 20. dakikasına kadar iki takım da gol pozisyonuna girmekte zorluk çektiler.

Maçın 25.dakikasında Muğla Sporlu Ayberk, kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda mutlak golü kaçırdı.

Dakikalar 30’u gösterdiğinde Milas Gençlik Sporlu Adem ceza sahası içerisinde gol olabilecek pozisyonda mutlak golü kaçırdı. Böylece devre 0-0 sona erdi.

Gurup birinci ile gurup ikincisinin karşı karşıya geldiği müsabakanın ikinci yarısı büyük çekişmeye sahne oldu. Müsabakanın son dakikalarında her iki takımın futbolcuları çok iyi futbol oynamalarına rağmen galip gelecek golü bulamadı. Müsabaka 0-0 sona erdi.

Karşılaşma sonunda her iki takımda elde ettikleri beraberliğe sevinemediler.

HABERE AİT RESİMLER

Editör: Sercan Ergin
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık