Üç başkan mazbatalarını aldı

Geçtiğimiz haftalarda gerçekleştirilen Milas Esnaf ve Sanatkârlar Odası, Gıda Maddeleri Yapanlar ve Satanlar Esnaf Odası ve Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası genel kurullarında güven tazeleyerek yeniden başkan seçilen Celal Devrim, Mustafa Sezgin ve Nurol Paskal mazbatalarını teslim aldı.

Üç başkan mazbatalarını aldı
  • 24 January 2022, Monday 9:52

Geçtiğimiz haftalarda düzenlenen genel kurullarda yeniden başkan seçilen üç oda başkanı, mazbatalarını İlçe Seçim Kurulu’ndan teslim aldı. Üç başkan, mazbataların alınmasının ardından hatıra fotoğrafı çekilerek sosyal medyadan paylaşımlarda bulundu.

11 Ocak’ta Milas Belediyesi Prof. Dr. Aşkıdil Akarca Toplantı Salonu’nda yapılan olağan genel kurul toplantısı sonrası, tek listeyle girilen seçimde 3 yıllığına yeniden oda başkanlığına seçilen Milas Gıda Maddeleri Yapanlar ve Satanlar Esnaf Odası Başkanı Mustafa Sezgin, “Yeni dönem mazbatamızı İlçe Seçim Kurulumuzdan aldık. Odamız üyesi esnaflarımıza, yönetim ve denetim kurulumuza, odamız personelleri ile Milas’ımıza hayırlı olsun.” dedi.

PASKAL: “MÜCADELEMİZ HAYIRLI OLSUN”

13 Ocak’ta gerçekleşen Milas Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Genel Kurulu’nda güven tazeleyen Nurol Paskal ise, “Milas İlçe Seçim Kurulu’ndan mazbatamızı alarak odamızın kongre sürecini tamamladık. Bu vesile ile yönetim ve denetim kurulumuza gelecek dönem için güven ve destek veren üyelerimize, kongremize katılan misafirlerimize ve odamızın hizmet sürecinin görünmez kahramanları kıymetli personelimize çok teşekkür ederim. Birlikte yapacağımız mücadelemiz hayırlı olsun.” şeklinde konuştu.

DEVRİM: “AYNI ŞEVK, AYNI HEYECAN”

14 Ocak’ta gerçekleşen Milas Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın 20. Olağan Genel Kurulu’nda üyelerin oyunu alarak yeniden başkan seçilen Celal Devrim ise yaptığı paylaşımda, “Milas İlçe Seçim Kurulu’ndan mazbatamızı aldık. Gelecek dönemin tüm üyelerimize, odamıza, Milas’ımıza, yeni seçilen yönetim denetim kurulumuza, cefakâr personelimize hayırlı olmasını diliyorum. Birlik, beraberlik, dayanışma içinde; aynı şevk, aynı heyecanla mücadelemize devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık