Ücretsiz Tebrik Kartları ve Pul Sergileri

​ÖNDER Haber / Melih KAŞKAR -

Ücretsiz Tebrik Kartları ve Pul Sergileri

‘Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi’nin (PTT), 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na özel bir kampanya düzenlediği. Kampanya çerçevesinde 1 milyon adet tebrik kartının vatandaşlara ücretsiz dağıtılacağı, PTT’nin ayrıca, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı pul sergileriyle de kutlayacağı bildirildi.

PTT A.Ş., 176’ncı hizmet yılında, özel gün ve haftalarda gerçekleştirdiği kampanyalara bir yenisini daha ekledi. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için bir kampanya düzenleyen PTT, bu özel güne yönelik 1 milyon adet tebrik kartı bastırdı.

23 Nisan’da birbirlerine çok özel tebrik kartları göndermek isteyenler, PTT şubelerinden bu kartları ücretsiz olarak temin edebilecekler.

 

Pul Sergileri

PTT, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla ayrıca pul sergileri de düzenleyecek. 23-28 Nisan 2017 tarihleri arasında Antares Alışveriş Merkezi Etlik/ ANKARA, Galatasaray Müzesi Eski Binası Beyoğlu/İSTANBUL ve Acıbadem Türk Telekom Şehit Mete Sertbaş Ortaokulu/İSTANBUL adreslerinde pul sergileri gerçekleştirilecek.

Ayrıca 23 Nisan 2017 tarihinde mesai saatleri içinde özel tarih damgası kullandırılacak. Özel tarih damgalı zarflar ise 2 TL bedelle www.filateli.gov.tr adresinde ve filateli cep uygulamasında satışa sunulacak.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık