“Ülkemize bu sıkıntıları yaşatanları lanetliyoruz”

​Melih KAŞKAR -

“Ülkemize bu sıkıntıları yaşatanları lanetliyoruz”

15 Temmuz Darbe girişimine tepkiler devam ediyor.

Milas Muhtarları Derneği ile Milas Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası’ndan darbelere-darbecilere tepki açıklamaları geldi.

 

Milas Muhtarlar Derneği

Yönetim Kurulu

Milas Muhtarlar Derneği Yönetim Kurulu tarafından, dün dernek binasında konuyla ilgili bir açıklama yapıldı. Milas Muhtarlar Derneği Yönetim Kurulu adına Dernek Başkanı Mehmet Çoban tarafından okunan açıklama şöyle …

15 Temmuz gecesi yaşanan darbe girişimi, cefakar halkımız ve güvenlik güçlerimiz sayesinde şimdilik bertaraf edilmiştir. Şehit kanlarıyla zor şartlarda kazanılan demokrasimiz, yalan söylemlerle kandırılan kendini bilmez bir grup kişi tarafından ele geçirilmeye çalışılmış, fakat halkımızın hukukumuza ve demokrasimize ne kadar bağlı bir millet olduğunu bir kez daha görmüşlerdir.

Dileriz ki bundan sonra böyle olaylar yaşanmaz.

Bugünlerde en önemli görevimizin ülkemiz bütünlüğünü korumak olduğunu unutmayıp, kahraman Türk halkını sağduyulu olmaya davet ediyor, geçmişinde nice zaferlerle dolu olan Peygamber Ocağı dediğimiz, kahraman Türk Ordusunun, bu vatan hainlerini temizleyip eski günlerine döneceğine inanıyoruz.

Demokrasinin temel taşları olan biz Muhtarlar, her zaman Türkiye Cumhuriyeti’nin bekçileriyiz. Bugün, ülkemize bu sıkıntıları yaşatanları lanetliyoruz.

15 Temmuz yurdumuza göz diken iç ve dış odaklara fırsat vermeyen, sağduyuyu hiç elden bırakmayan yüce milletimize şükranlarımızı sunuyor, bu uğurda şehit olan kardeşlerimizi rahmetle anıyor, yaralı kardeşlerimize de acil şifalar diliyoruz.

Milas Muhtarları adına yüce Türk Milletine ve güzel ülkemize geçmiş olsun diyoruz.

İstanbul’da şehit düşen muhtar arkadaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyoruz.

Bu süreçte canla başla çalışan kahraman Türk Polisimize ve Türk Silahlı Kuvvetlerimize de ayrıca teşekkür ediyoruz.

 

Milas Bakkallar ve

Bayiler Esnaf Odası

Yönetim ve Denetim

Kurulları

Milas Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası Yönetim ve Denetim Kurulları adına Başkan Özay Sabancı tarafından yapılan açıklama ise şöyle: 

15 Temmuz 2016 akşamı ordumuz bünyesinde yuvalanan terör örgütü mensubu hainlerin darbe girişimi; kahraman askerlerimiz, emniyet mensuplarımız ve özellikle aziz milletimizin yılmaz bir kararlılık, sağduyu ile gösterdiği direnç ve karşı koyma ile bastırılmış; hainler amaçlarına ulaşamamıştır.

Bu alçakça darbe girişimi esnasında şehit olan kahraman ordu ve emniyet mensuplarımıza sivil vatandaşlarımıza, esnaf ve sanatkarlarımıza, yüce Allah’tan rahmet, aile fertleri ve yakınlarına başsağlığı ve sabır, bütün yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık