Ülkü Ocaklarından "Hedef Kızılelma" Gecesi

ÖNDER HABER - Şahin ŞAHİN

Ülkü Ocaklarından
  • 27 September 2018, Thursday 13:46

Milas Ülkü Ocakları Başkanlığı 21 Ekim 2018 Pazar günü ‘Hedef Kızılelma’ adlı bir konser etkinliği düzenliyor. Ünlü Sanatçı Ahmet Şafak’ın sahne alacağı etkinlik için başkan Hayrettin Gönül; “Millet olarak birlik ve beraberliğe fazlası ile ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde aziz vatandaşlarımızı bir araya getirmemize, kucaklaşmamıza vesile olacak bir program” diyerek tüm Milas halkını etkinliğe davet etti.

Milas Ülkü Ocakları Başkanlığı tarafından 21 Ekim 2018 Pazar günü düzenlenecek olan ‘Hedef Kızılelma’ adlı konser etkinliğinde, ünlü sanatçı Ahmet Şafak sahne alacak. Milas Ülkü Ocakları Başkanı Hayrettin Gönül, düzenlenen etkinliğin ülkemizin yaşadığı şu zor günlerde toplumu bir araya getirecek, birlik ve beraberliğin sağlanacağı bir etkinlik olarak düşünüldüğünü belirterek; “Millet olarak birlik ve beraberliğe fazlası ile ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde hemşehrilerimizi bir araya getirmemize, kucaklaşmamıza vesile olacak bir program olacağını düşünüyoruz.

Düzenleyecek olduğumuz gecemizde Mehteran ekibi ve ünlü sanatçımız Ahmet Şafak Milaslı hemşehrilerimizle buluşacak. Etkinliğin, amacına uygun geçmesi adına titiz bir çalışma yürütürken, ‘Hedef Kızılelma’ adlı konser etkinliğimize bütün vatandaşlarımızı davet ediyoruz” dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık