Umuduna umut olmak için toplandılar

SMA hastası Karan Bebek için Milas halkı kenetlenmiş durumda. Milas Şehir Parkı’nda en son İyi Parti İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen kermesten sonra bu kez de Gelecek Nesiller Anaokulu tarafından Karan Bebek için bir kermes yapıldı.

Umuduna umut olmak için toplandılar
  • 08 March 2023, Wednesday 10:51

Karan Bebek için yapılan çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda Gelecek Nesiller Anaokulu tarafından Salı günü Milas Şehir Parkı’nda bir kermes daha düzenlendi.

Karan Bebek için düzenlenen kermese Milas Kaymakamı Ünver Böke başta olmak üzere; Milas Ticaret Odası Başkanı Reşit Özer, Milli Eğitim Şube Müdürü Türker Yurtsever, Gelecek Nesiller Anaokulu’nun velileri ile vatandaşlar da destek oldu.

Anaokulu kurucusu Murat Ünal ve okul öğretmenleri tarafından organize edilen kermese, havanın yağışlı olmasına rağmen vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Murat Ünal yaptığı açıklamada; “Bu da bir imtihan diyerek, geçip gittiğimiz ne çok şey yaşıyoruz... Hayatla ayrı, insanlarla ayrı ayrı sınanıyoruz. Karan bebeğimizin umuduna umut olmak için tek yürek olduk, başta Milas Kaymakamımız M. Ünver Böke’ye, Milas Ticaret Odası Başkanımız Reşit Özer’e, Milli Eğitim Şube Müdürümüz Türker Yurtsever’e, Gelecek Nesiller Anaokulu’nun değerli velilerine ve kıymetli vatandaşlarımıza desteklerinden dolayı her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Hep birlikte bir olduk beraber olduk.

Milas’ta öyle vefalı, öyle yürekli mert esnaflar var. Kendilerine bir telefonla ulaştığımda sadece tek bir cümle ile tamam demelerine karşı, kendilerine ne desem ne söylesem o yüreği güzel insanlar için azdır. Duygularımın çok yoğun olduğu bir gün yaşadım. Karan Bebek sen bizim bebeğimiz, yarınımız, geleceğimizsin. SMA hastası ve tüm şifa bekleyen yavrularımıza acil şifalar diliyorum” dedi.

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık