Ünlü futbol antrenörü Erol Servet Bağlar Milas’taydı

Afrika’dan Türkiye’ye önemli sporcuları getiren antrenör Erol Servet Bağlar, Milas’ta yaşayan eski milli güreşçi Hasan Ölmez’i ziyaret etti.

Ünlü futbol antrenörü Erol Servet Bağlar Milas’taydı

Aslen Kayserili olan, uzun yıllardan beri Afrika ülkelerinden Türkiye’ye yetenekli sporcuları getiren  Erol Servet Bağlar, geçtiğimiz hafta içerisinde bir zamanlar Türk Milli Futbol takımının ve Galatasaray’ın masörlüğünü yapan Türkiye’nin en tanınmış masörlerinden Uğur Durul ile birlikte; yakın arkadaşları Milas’ın medarı iftiharı, eski milli güreşçi Hasan Ölmez’i iş yerinde ziyarette bulundular. Gençlik yıllarında çok samimi olan eski candan dostların sohbeti futbol ve güreşti.

Uzun yıllardan beri Afrika’dan Türkiye’ye yetenekli sporcuları getiren Türkiye’nin Afrika Sorumlusu Erol Servet Bağlar ile yapılan kısa röportajda Erol Servet Bağlar şunları söyledi: “64 yaşındayım. Yıllardan beri Türkiye’nin birçok takımında antrenör olarak çalıştım. Türkiye’ye çok kaliteli sporcuları getirdim. Afrika’dan yetenekli sporcuları Türk futboluna ve Türkiye’de birçok takıma kazandırıyorum. Bu sezon TFF 1. Ligi’nde yer alacak olan takımımız Bodrumspor’un kadrosuna Afrika’dan 19 yaşında Musa Muhammet isimli bir sporcuyu kazandırdım. Herkes görecek; Musa Muhammet Türkiye’de oynayacağı güzel futbolla, iyi futbolcu olduğunu gösterecek. Bodrumpor’a önümüzdeki günlerde çok elit sporcular kazandıracağız.”

 

Editör: Sercan Ergin
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık