“Üretmekten başka çaremiz yok..”

​​​​​​​Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat ,  Ovakışlacık, Karakuyu ve Köşk mahallelerindeydi.. Başkan Tokat mahalle ziyaretleri sırasında “bu dönem Tarımsal faaliyetlere ve Kooperatifleşmeye ağırlık vereceğiz” dedi...

“Üretmekten başka çaremiz yok..”

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ın mahalle ziyaretleri sürüyor. Her gün farklı bir mahalleyi ziyaret eden Başkan Tokat ve beraberindeki heyet, bu defa Ovakışlacık, Karakuyu ve Köşk mahallelerindeydi.

Ovakaışlacık mahallesinde kurulan pazarı dolaşarak ziyaret programına başlayan Tokat, vatandaşlarla  sohbet etmeyi de ihmal etmedi. Pandemi sürecinin organik gıdanın ne kadar önemli olduğunu  bir kez daha hatırlattığının altını çizen Başkan Tokat, Milas Belediyesi olarak Tarımsal faaliyetlere ve Kooperatifleşmeye önem vereceklerini belirtti. Çamköy bölgesinde  Tarımsal Kalkınma Kopperatifi kurma çalışmalarının başladığını belirterek konuşmasını sürdüren Başkan Tokat, “Bölgemizde kurulu olan kooperatiflerle iş birliği yaparak vatandaşlarımızı üretime yönlendireceğiz. Bizim üretmekten başka çaremiz yok. Vatandaşlarımız gün geçtikçe tarımdan ve üretimden uzaklaşıyor. Milas Belediyesi olarak çiftçimizi, ziraatçımızı tekrar üretime yönlendirme adına çalışmalar yapıyoruz. Milas Süt Birliğimiz ile ortak çalışma yapıyoruz. Amacımız hem üreticimizi desteklemek. Bu anlamda Kalkınma Kooperatifleri kurmayı hedefliyoruz. Bunun yanında mevcut kooperatiflerle de iş birliği yapıyoruz. Üretirsek var oluruz. Endüstriyel gıdanın bize herhangi bir faydası yok” dedi.

Mahalleleri ziyaret ederek  vatandaşlarımızın yapılmasını istendikleri çalışmaları da not ettiklerini belirten Tokat, “Bütçemiz doğrultusunda ve kaynaklarımızı verimli kullanarak çalışmaları en yakın sürede başlatılacağız” dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık