Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Ustasına ziyarette bulundu, elini öptü

​​​​​​​2016 yılında Polonya’da yapılan Dünya Serbest Güreş Şampiyonası 3.’sü Milaslı Erkan Uysal, ustası olan güreş dünyasının duayen ismi Hasan Ölmez’i ziyaret etti.

Ustasına ziyarette bulundu, elini öptü
  • 30 January 2022, Sunday 12:58

Gençlik yıllarında güreş milli takımlarında başarıyla forma giyen, elde ettikleri başarılı sonuçlar sonrasında sayısız madalyalara sahip olan Türkiye’nin iki milli sporcusu Milaslı Hasan Ölmez ile Erkan Uysal bir araya geldi.

2016 yılında Polonya’da yapılan Dünya Serbest Güreş Şampiyonası’nda dünyaca ünlü olan güreşçilerin arasında dünya üçüncüsü olan, milli takım formasını başarıyla giyen, Milas’ın adını Türkiye’ye duyuran Uysal; eski Türkiye Ordulararası Şampiyonu, büyüklerde Türkiye üçüncüsü, eski dünya 6.’sı, Türk minder güreşinin duayen isimlerinden Hasan Ölmez ile bir araya gelerek hasret giderdi. Milas Belediyesi’nde Zabıta Memuru olarak görev yapan Erkan Uysal, ustasını ziyaret ederek elini öptü.

Usta ve öğrencisi, eskiden olduğu gibi an itibariyle de birbirlerine her zaman saygılı yanlarıyla dikkat çekti. İki eski milli güreşçi, yaklaşık 2 saat güreş geçmişlerinden bahsettiler. Duayen Hasan Ölmez, kendisini ziyaret eden Erkan Uysal’a nazik ziyareti için teşekkür etti.

 

Editör: Sercan Ergin
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık