Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Üyelerinin dertlerini dinlediler, sorunlarını ve dileklerini not ettiler:

MİTSO PANDEMİ SÜRECİNDE ÜYELERİNİN YANINDA...

Üyelerinin dertlerini dinlediler, sorunlarını ve dileklerini not ettiler:

Milas Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimi üyeleri ziyaret ederek pandemi sürecine ilişkin sorunlarını dinledi, dileklerini not etti. MİTSO Meclis Başkanı Mustafa Yüksel ve Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, üyelerinin dilek ve önerilerini değerlendireceklerini ve bir rapor halinde Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğine ileteceklerini bildirdiler.

MİTSO'nun üyelerini ziyaretinde, MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer ziyaret ettikleri işyerlerinde üyelerine, salgın süreci başladığından bu yana, aralarında MİTSO'nun da olduğu Odaların ve Borsaların, üyelerinden gelen talepler doğrultusunda sorunları ve çözüm önerilerini TOBB'a ilettiklerini anlattı. Özer, TOBB'un da bu dilek ve önerileri ilgili bakanlıklara sunduklarını belirterek "Bu sayede çeşitli kamu alacakların ertelenmesi ve yapılandırılması sağlandı. Ayrıca hibe destekleri ve kira yardımları sağlandı. Sizlerden gelecek talepleri değerlendireceğiz ve TOBB kanalıyla ilgili Bakanlıklara ileteceğiz" dedi.

MİTSO Yöneticilerinin ziyaret ettiği Oda üyeleri de ziyaretleri nedeniyle MİTSO Meclis Başkanı Mustafa Yüksel ile Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer'e teşekkür ettiler. MİTSO üyeleri, pandemi sürecinde en çok etkilenen kesimin kiracı konumunda olan işyerleri olduğunu belirterek kira desteğinin sürmesini talep ettiler ve kamu alacaklarının yapılandırılmasından duydukları memnuniyeti ifade ettiler.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis