Uzun yıllar sonra eski takım arkadaşlarıyla aynı takımda forma giymeye başladı

​​​​​​​Futbol yaşamına Milas Dörtyol Gençlik Spor alt yapı takımında başlayan, henüz 14 yaşında iken Milas Dörtyol Gençlik Spor ikinci amatör küme takımında küçük yaşta forma giyen, Yeşil-Kırmızılı Dörtyol Gençlik Spor’dan ayrıldıktan sonra Milas Spor alt yapı takımına transfer olan, Mor -Beyazlı forma altında oynadığı güzel futbolla transfer teklifleri aldığı için Ege’de bir çok tanınmış takımlarda forma giyen Milas’ın adını duyuran sol bek Suat Yüksel, an itibariyle Ovakışlacık mahallesinde devam etmekte olan mahalleler arası futbol turnuvasında Ovakışlacık Spor takımında yer alıyor.

Uzun yıllar sonra eski takım arkadaşlarıyla aynı takımda forma giymeye başladı

Uzun yıllardan beri Ege’de muhtelif takımlarda başarıyla forma giyen Suat Yüksel, Ovakışlacık forması hakkında gazetemize şunları söyledi;

“Yıllar önce Milas’tan ayrıldıktan sonra Ege’de birçok bal ligi takımlarında forma giydim. Eski takım arkadaşlarım an itibariyle Ovakışlacık sahasında oynanmakta olan mahalleler arası futbol turnuvasında forma giyen eski takım arkadaşlarımın aracı olması nedeniyle  Ovakışlacık takımında geçici olarak yer alıyorum. Küçük yaşta birlikte futbol oynadığım arkadaşlarımın ricasını kıramadığım için futbol turnuvasında yer alıyorum. Milas futbolu çok gelişmiş mahalleler arası futbol turnuvasında çok iyi sporcuları sevinerek gördüm. Ovakışlacık mahalleler arası maçları süper amatör küme ayarında sporcularla oynanmaktadır. Milas futbolu gelişmiş. Takımlarda iyi oyuncular mevcut.”

Editör: Sercan Ergin
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık