“Vahe İle Evde Mutluluk” Programı ekibi Milas’ta…

ÖNDER Haber / Adem KANKAYNAR

“Vahe İle Evde Mutluluk” Programı ekibi Milas’ta…
  • 07 November 2018, Wednesday 6:02

Star TV’de yaklaşık 20 yıldır yayınlanan ‘Vahe İle Evde Mutluluk’ adlı programın sunucusu, ‘Cansız Manken’ olarak tanınan Vahe Kılıçarslan, program çekimleri için ilçemize geldi. İlimizdeki dar gelirli bir ailenin evini baştan sonra yenileyecek olan Kılıçarslan ve ekibini ilçemizde ağırlayan Ege Seramik Bayii Kabaklar, yenilenecek evin seramiklerini de ücretsiz olarak karşıladı.   

20 yıla yakın bir süredir yayın hayatını sürdüren, 81 ilde binlerce dar gelirli ailelerin evini ücretsiz yenileyen Vahe Kılıçarslan, Muğla’dan başvuruda bulunan bir aile için ilimize geldi. Dar gelirli ailenin evini baştan sona yenileyecek olan Kılıçarslan ve ekibi, bir yandan da gittikleri kentlerin tarihi, kültürel özelikleri, yöresel yemeklerini tanıtıyor. Vahe İle Evde Mutluluk adlı Star TV’de yayınlanan programın, önümüzdeki günlerde yayınlanacak olan bölümü için Muğla’ya gelen Kılıçarslan’ı Milas’ta, Ege Seramik Bayii Kabaklar adlı işletme ağırladı. Zafer ve Murat Kabak kardeşlerin sahipliğini yaptığı işletmede çekimler yapan ve Zafer Kabak’ın eşi Ayşegül Kabak ile röportaj yapan Vahe Kılıçarslan, Milas ile ilgili çekimlerin de yapılacağını söyledi.

İşletme hakkında Vahe Kılıçarslan ile röportaj yapan Ayşegül Kabak; “İşletmemizde Qua Granit, Ege Seramik, Vitra, Artema, Silverline, Stonewrap ve Jotun markalara ait ürünlerimiz yer almaktadır. Yıllardır bu sektörde hizmet veren işletmemiz bu kez dar gelirli bir ailemizin mutluluğunda pay sahibi olmak için Vahe Bey ile güzel bir işbirliğine imza atıyor. Bizler şimdiden evi yenilenecek olan aileyi kutluyor, mutluluklarının daim olmasını diliyoruz. Bu çorbada bizim de tuzumuz olacağı için de kendimizi şanslı hissediyoruz. Öte yandan bizlere bu fırsatı yakalama şansı veren Vahe Bey ve ekibine de teşekkür ediyoruz” dedi.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık