‘Vahe ile Evdeki Mutluluk’ programına Milas Belediyesi’nden destek

​ÖNDER Haber -

‘Vahe ile Evdeki Mutluluk’ programına Milas Belediyesi’nden destek

Vahe Kılıçarslan’ın hazırlayıp sunduğu “Vahe ile Evdeki Mutluluk” programına Milas Belediyesi’nin de destek verdiği bildirildi.

Milas Belediyesi Basın Bürosundan verilen bilgiye göre, birçok televizyon kanalında hazırlayıp sunduğu programlarla adından söz ettiren oyuncu ve sunucu Vahe Kılıçarslan’a bir destek de Milas Belediyesi’nden geldi.

Türkiye’nin her yerinde tespit ettiği dar gelirli ailelerin evlerini baştan aşağıya yenileyen ve ailelerin mutlu olmasını sağlayan Vahe Kılıçarslan’a Milas Belediyesi de bazalı yatak bağışlayarak destek oldu.

Çekimlerini bir süredir Milas ve çevre mahallelerinde sürdürdüğü ve Star’da yayınlanan “Vahe İle Evdeki Mutluluk” programı için Milas Belediyesi’ne gelen ünlü sunucu, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’tan eşya yardımı talebinde bulundu.

Güllük’te dar gelirli bir ailenin evini yenilediğini belirten Kılıçarslan, Başkan Tokat’a bir adet yatağa ihtiyaç duyduğunu söyledi.

Kılıçarslan’dan gelen bu istem üzerine Başkan Tokat, Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’nü arayıp gerekenin yapılmasını istedi. Müdürlük çalışanları da yatağı temin ederek Kılıçaralan’a teslim ettiler.

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Kılıçarslan’a teşekkür ederek, “Milas Belediyesi olarak bizler de bir süre önce Elden Ele adlı projemizi hayata geçirdik. Amacımız hayırsever vatandaşlarımızın ihtiyaç fazlası eşyalarını ihtiyacı olan ailelere ulaştırmak. Şimdiye kadar birçok dar gelirli ailemize proje kapsamında yardımda bulunduk. Sizler de bir anlamda aynı şeyi yapıyorsunuz. Dar gelirli, ihtiyaç sahibi ailelerin evlerini yenileyip mutlu olmasını sağlıyorsunuz. Ben sizlere böyle bir program hazırladığınız için teşekkür ediyorum. Ayrıca hazırladığınız programda ailelerin mutluluğuna Milas Belediyesi’ni de ortak etmeniz bizleri memnun etti” dedi.

Milas Belediyesi önünde Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü çalışanları ile de küçük bir röportaj yapan Kılıçarslan, Müdürlüğün çalışmaları ve ilçemiz hakkında bilgi aldı.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık