Vali Civelek’ten Türk Polis Teşkilatı’nın 175.  Kuruluş Yıldönümü ve 10 Nisan Polis Bayramı Mesajı

Vali Civelek’ten Türk Polis Teşkilatı’nın 175.  Kuruluş Yıldönümü ve 10 Nisan Polis Bayramı Mesajı

          Kurulduğu günden bu yana şanlı, şerefli maziye sahip, yüksek görev anlayışıyla, mesai mefhumu gözetmeksizin, ülkemizin bölünmez bütünlüğünü korumak, milletimizin can ve mal güvenliğini sağlamak, suçun işlenmesini önlemek, gibi görevleri başarıyla yerine getiren Türk Polis Teşkilatı’nın 175'inci kuruluş yıl dönümü ve 10 Nisan Polis Bayramı kutlu olsun.

       175 yıllık tecrübesi, eğitimli personeli ve çağın gereklerine uygun altyapısıyla her şartta ve her durumda görevini üstün başarıyla yürüten Polis Teşkilatı halkımızın nezdinde saygın bir yere sahiptir. İçinde bulunduğumuz süreçte de fedakârca pek çok önemli görevler üstlenerek halkımızın bir kez daha güven ve takdirini kazanmıştır.

       İlimizin ve yurdumuzun her köşesinde başarılı çalışmalar yapan Türk Polis Teşkilatının tüm mensuplarının bu anlamlı gününü kutluyor, görevlerini yerine getirirken şehit olan polislerimizi rahmetle anıyor, gazilerimiz ile emekli olan ve görevlerini başarıyla sürdüren tüm polislerimize de aileleriyle birlikte sağlık, afiyet, huzur dolu bir yaşam diliyorum.
 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık