Vanlioğlu başkanlığı bıraktı

Muğla Süper Amatör Küme Ligi’nde yer alan eski adı Milas Beçin Gençlikspor olan Milas Esnafspor Kulübü’nün 2 dönemdir başkanlığını üstlenen Ekrem Vanlioğlu gazetemize yaptığı açıklama ile kulüp yönetiminden ve başkanlıktan ayrıldığını belirtti.

Vanlioğlu başkanlığı bıraktı

Başkan Vanlioğlu, kulüp başkanlığından ayrılma nedenini sağlık sorunları olduğunu söyledi ve kulüp yönetimine ve başkanlığına ayıracak zamanın da olmadığını vurguladı.

Başkan Ekrem Vanlioğlu açıklamasında Milas’ta futbol liglerinde tek bir takım olması gerektiğini söyledi.

Güçlü bir yönetimle Milas Halkı’nın da destekleriyle Milas’ın futbol takımın üst liglerde yer alması gerektiğini belirten Vanlioğlu, Milas’ın futbolda başarılı olması için her zaman desteğe ve yardıma hazır olduğunu söyledi.

Beçin Esnafspor olarak yeni sezon öncesi Olağan Genel Kurulu yapılacağını söyleyen Başkan Vanlioğlu, kulüp yönetimini yeni yönetimlere bırakacaklarını da belirterek Milas Esnafspor’un yönetimine talip olacak isimlere başarılar dileklerini iletti.

Aşkın Kabak da yönetimden ayrıldı

Milas Esnafspor’un 2 dönemdir kulüp yönetiminde olan ve kulübün saymanlığı üstlenen, uzun yıllar Yeni Milasspor’un da yönetim ekibi içersinde bulunan Aşkın Kabak gazetemize yaptığı açıklamada yeni sezonda Milas Esnafspor’un yönetiminde yer almayacağını ve kulüp yöneticiliğini bıraktığını söyledi.

Aşkın Kabak; Milas Esnafspor’un yeni yönetimine gelecek isimlere yardımcı olacağını vurgulayarak, yeni yönetime ve Milas Esnafspor’a yeni sezonda başarılar diledi.

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık