Vatandaşın çaresizliğini ‘çok üzücü’ diye paylaştı

​​​​​​​BÖBREĞİNİ SATMAK İSTEYEN VATANDAŞ!..

Vatandaşın çaresizliğini ‘çok üzücü’ diye paylaştı
  • 09 August 2022, Tuesday 13:55

İzan Hastanesi Başhekimi Op. Dr. İbrahim Özman, paylaştığı tweet ile Korkusuz Gazetesi’nin manşetinde ‘Yoksulluk girdabında bir insan çaresizliği. Borcum çok, isteyen olursa  böbreğimi satıyorum’ başlığıyla manşet oldu.

Korkusuz Gazetesi’nden Mihriban Beyaz’ın manşete taşıdığı haber şu şekilde;

“Hayat pahalılığının getirdiği derin yoksulluk vatandaşı çaresiz bıraktı. Borç batağında yaşayan insanlar akla ziyan yollara başvuruyor. Özel bir hastanede başhekimlik yapan Op. Dr. İbrahim Özman, yanına gelen bir vatandaşın böbreğini satmak için kendisinden yardım istediğini sosyal medyadan duyurdu. “Ne hale geldik” dedi.

Daha sonra yaptığı açıklamada, bu kişinin “Burası özel hastane, zenginler gelir” diye düşündüğünü belirten Dr. Özman, “Bu paylaşımı yaparken kesinlikle siyasi bir amaç gütmedim. Ülkede yoksullar her zaman vardı. Ama ben ilk kez böyle bir taleple karşılaştım. Sıkıntının bu boyuta ulaşması insan olarak beni çok üzdü” ifadesini kullandı.

 İşte doktorun mesajı:

“35 yıllık hekimlik, 20 yıllık yöneticilik hayatımda hiç başıma gelmemişti. Bir vatandaş böbreğimi satmak istiyorum borcum çok, isteyen olursa haber verir misiniz diye geldi , anlattım mümkün olmadığını, çok da üzüldüm, ne hale geldik, çok üzücü.”

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık