Voleybolda İyi oyun galibiyeti getirdi

ÖNDER Spor Haber / Hüseyin AÇAR

Voleybolda İyi oyun galibiyeti getirdi

Milas Belediyespor:3 İstanbul Büyükşehir Belediyespor:0

Maçın Hakemleri: Arzu Emiroğlu (İzmir),Yasemin Altıner, Burak Köleoğlu, Turgut Uzun çakmak, Süleyman Tatlı, Ayşe Diğer

Gözlemci: Ümit Zafer Dokucu

Milas Belediyespor: Tarık Hepşen, Kaan Akgönül, Mehmet Ali Candoğan, Hakan Kemerli, Ali Özdemir, Hasan Balcıoğlu, Anıl Tokat, Akay Çalık (Libero),Mertcan AKIN, Kaan Kar, Celil Yavuz (Pasör),Enes Burak Aktürk, Muhammed Furkan Bayındır, Oğuzhan Tarakçı

Antrenör: Osman Çakıray

İstanbul Büyük Şehir Belediyespor: Hakan Destanoğlu, İlker Kadak(Libero), Murat Can Salmacı, Abdülsamet Yalçın, Samet Akyıldız, Eray Albayrak, Emre Berat Fırat, Nurullah Can Kaşıkcı, Yiğit Kaan Özkan, Ahmet Umur Şahin (Libero), Baturay Çağan Serçiler, Şükrü Aksoy, Arda Erkan, Emir Kaan Öztürk

Antrenör: Muharrem Polat Demir

Skor, oyun, sonuç mükemmel

Milas Atatürk Spor Kompleksinde 27 Ekim Cumartesi günü oynanan Türkiye Büyük Erkekler Birinci Voleybol Ligi karşılaşmasında ilçemiz ekibi güzel bir oyun sonrasında rakibi İstanbul Büyükşehir Belediyespor’u 3-0 yenerek haftayı 3 puanla kapattı.

Bir hafta önce Konya Büyükşehir Belediyespor Voleybol Takımını deplasmanda 3-0 yenerek büyük bir moralle Milas’a dönen ilçemiz takımı Milas Belediyespor 27 Ekim Cumartesi günü Atatürk Spor Kompleksinde ağırladığı İstanbul takımı karşısında son derece rahat ve güzel bir oyun çıkartarak rakibini 3-0 yendi.

Çok genç sporculardan oluşan İstanbul Büyükşehir Belediyespor Voleybol Takımı karşısında ilk seti zorlanmadan 25-15 kazanan takımımız ikinci sette tempoyu çok daha arttırdı ve ikinci seti iyi ve etkili bir oyun sonrasında 25-09 aldı. Maçın son setinde hızını biraz kesen takımımız oyunu rölantiye aldı. Konuk takım bu sette biraz daha dikkatli ve etkili bir oyun ortaya koydu. Ancak ekibimiz tecrübeli oyuncularıyla bu seti de lehlerine çevirmesini bildi ve seti 25-21 maçı da 3-0 kazandı.

Başkan sporcuları galibiyet için kutladı

Müsabakayı oldukça kalabalık bir voleybolsever de tribünlerden izleyerek Belediyespor’a destek oldu. Kulüp Başkanı Muhammet Tokat’a karşılaşma sonrasında sahaya inerek galibiyetin mimarları sporcuları ve teknik yönetimi tek tek kutladı.

Üst üste ikinci galibiyetini alan ve puan sayısını 9’a çıkararak grubun ön sıralardaki yerini koruyan ilçemiz takımı Milas Belediyespor, hafta sonu Cumartesi günü İzmir Bornova Anadolu Lisesi’ne konuk olacak.

 

 

 

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık