Voleybolda maçlar sürüyor
Türkiye Büyük Erkekler Birinci Voleybol Ligi'nde lig karşılaşmaları oynanmaya devam ediyor.

Efeler Ligine yükselme Play Off maçları oynama hakkını elde edebilmek için ligin ilk 4 sırasında yer alan takımların mücadelesi ile, ligin son 3 sırasında ligde kalma uğraşı veren takımların mücadelelerinin devam ettiği A grubunda, Milas Belediyespor, Alanya Belediyespor, Sainth Joseph ve Jeopark Kula Belediyespor takımlarının Play Off maçlarına çıkacak takımlar olduklarını gösterdiler.
Milas Belediyespor 2 Hafta Yok
Büyük Erkekler Birinci Voleybol Ligi A grubunda ilçemizi temsil eden Lig lideri Milas Belediyespor'un ligde son olarak oynayacağı Melikgazi Belediyespor maçı ile Saint Joseph karşılaşmaları Milas Belediyespor Voleybol Takımı sporcularından birinde görülen Covit nedeniyle tedbir amaçlı takımın 2 lig maçı Voleybol Federasyonu tarafından ileri bir tarihe ertelenmişti.
Bu nedenle Melikgazi ve Sainth Joseph karşılaşmalarına çıkamayan Milas Belediyespor Voleybol Takımında karantina süresi devam ediyor.
Ertelenen Maçların Tarihleri Belli Oldu
Ertelenen Melikgazi maçını 17 Mart Çarşamba günü deplasmanda oynayacak olan Milasın Efeleri, 24 Mart Salı günü de Milas'ta Sainth Joseph ile karşılaşacak.
Geçen Hafta Sonu Oynanan Maç Sonuçları
Jeopark Kula Belediyespor:3 Bigadiç Belediyespor:2
Saint Joseph:3 Travel Düzcespor:0
Konya Büyükşehir Belediyespor:3 Ziraat Bankası:1
Maliye İhtisasspor:3 Halk Bankasıspor:2
Hafta Sonu Maçları
14 Mart Pazar Saat 14.00
Halk Bankası-Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor
Ziraat Bankası-Maliye İhtisas
Alanya Belediyespor- Jeopark Kula
Belediyespor
Bigadiç Belediyespor- Melikgazi Belediyespor
Travel Düzcespor- Konya Büyükşehir Belediyespor





