Voleybolda rakiplerimiz belli oldu

​​​​​​​2019-2020 Spor sezonunda Voleybol Büyük Erkekler Birinci Ligi A grubunda sezonu grup şampiyonu olarak tamamlayan ilçemiz voleybol takımı Milas Belediyespor’un 2020-2021 sezonunda ligde mücadele edeceği takımlar belli oldu.

Voleybolda rakiplerimiz belli oldu

Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından belirlenen Büyük Erkekler 1.Voleybol Ligi A grubunda Milas Belediyespor birbirinden güçlü takımlarla mücadele edecek.12 takımın yer aldığı grupta Milas Belediyespor ile birlikte Ankara Halk Bank, Maliye İhtisasspor, Ziraat Bankası, Antalya Alanya Belediyespor, Balıkesir Bigadiç Belediyespor, Düzce Travel GSK, İzmir Sainth Joseph, Kayseri Melikgazi Belediyespor, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor, Konya Büyükşehir Belediyespor, Manisa Kula Belediyespor takımları yer alıyor.

 İlk Maç Milas’ta, rakip Manisa Kula Belediyespor

2020-2021 Voleybol sezonunda ilçemizi Türkiye Büyük Erkekler Voleybol 1.Liginde temsil edecek olan Milas Belediyespor tamamen yenilenen kadrosuyla ilk maçında Milaslı voleybolseverlerin önüne çıkacak.

Temmuz ayı içersinde yenilenen kadrosuyla Milas Basınına tanıtılan ve kulüp başkanları Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat ile buluşan Milas Belediyespor Voleybol Takımının yeni sezonda teknik sorumluluğunu yine Osman Çakıray üstlenirken yardımcı antrenörlüklerinde Sefa Koşar ve Soner Çay görev yapacaklar.

İlk lig maçını Milas’ta Manisa Kula Belediyespor ile yapacak olan ilçemiz ekibi lig antrenmanlarına geçtiğimiz ay içersinde başladı. Voleybol Federasyonunca ilerleyen günlerde açıklanması beklenen ligin başlama tarihine kadar antrenmanlarını sürdürecek olan ilçemiz takımı, geçen sene olduğu gibi bu sene de hedefini ligde başarılı müsabakalar çıkartarak Milas’ın adını en iyi şekilde duyurmak olarak belirledi.

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık