Vücut geliştirme Türkiye ikincisi oldu…

ÖNDER Spor Haber - Hüseyin AÇAR

Vücut geliştirme Türkiye ikincisi oldu…

Milas’ın bireysel sporcularından Sultan GSM sahibi Kazım Evciler, İstanbul Beylikdüzün’de TÜYAP Fuarında yapılan Türkiye Vücut Şampiyonası’nda ilçemizi bireysel sporcu olarak temsil ederek, kendi kategorisinde 15 sporcu arasında ikinci olarak Milas’ı gururlandırdı.

Atletizm sporu ile de uğraşan ve çeşitli ulusal ve uluslararası yarışmalarda dereceler elde eden Milaslı sporcu Kazım Evciler, İstanbul’da yapılan Vücut Geliştirme Yarışması’nda elde ettiği Türkiye İkinciliği sonrasında Vücut Geliştirme Milli Takımına davet edildi. Evciler, 2017 yılı içinde yapılacak olan Avrupa Şampiyonası’na hazırlandığını belirterek hem atletizmde hem de vücut geliştirme müsabakalarında gelecek dönemlerde de yarışmalara katılacağını vurguladı.

Bireysel sporculara Milas’ta desteğin verilmediğini belirten Kazım Evciler, kendi imkânları ile yarışmalara katıldığını vurgulayarak destek olmadan müsabakalarda yarışmanın zorluklarını aktarıp, spor yapan ve yaptıran ve sporla uğraşarak geçimlerini sağlayanlara Milas yerel yönetimlerinin daha fazla desteği olmasını istedi.

Atletizmde Balkan şampiyonluğu bulunan bireysel sporcumuz Evciler, İstanbul’da yapılan son vücut geliştirme yarışmasında 15 sporcu arasında en yaşlı sporcunun kendisi olduğunu vurgulayarak “aldığım Türkiye ikinciliği derecesini Milaslı sporseverlere armağan ediyorum” dedi.

37 yaşındaki vücut geliştirme sporcumuz Evciler, Avrupa Şampiyonası için antrenman çalışmalarına vakit geçirmeden başladığını belirterek “genç sporculara fırsat verilir ve desteklenirse Milas’tan çok başarılı sporcular Milas adına dereceler elde edeceklerdir” dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık