Ya yapın ya yıkın

​​​​​​​Milas sporuna yıllarca hizmet eden son 3-4 yıldır salon sporlarına kapalı olan yapılacağı veya yıkılacağı tam olarak belli olmayan Milas'ın en eski kapalı spor salonu atıl halde yapılmayı ya da yıkılmayı bekliyor.

Ya yapın ya yıkın

1980'li yıllarda zamanın mevcut imkanlarıyla yapılan ve salon sporlarında Milas'ın antrenman ve maç trafiğine çözüm olan Kapalı Spor Salonu ile ilgili karar Gençlik ve Spor Bakanlığından bir türlü çıkmıyor.

Milas'ın salon sporlarıyla uğraşan spor kulüpleri ve sporcuları spor salonun  tamiratının yapılıp en azından antrenman salonu olarak yeniden işlerlik kazanmasını beklediklerini belirtiyorlar.

Milas Atapark'ta Anfi Tiyatro yanında bulunan Kapalı Spor Salonu ile ilgili alınan bilgilerde spor salonu için Muğla Gençlik ve Spor Müdürlüğünün tamiratı için ayrılan bütçenın bakanlıkça onaylanıp tamiratı konusunda  emir beklendiği belirtilerek  Milas'a Sodra Dağı eteklerinde daha modern bir salonun yapımının hızla devam ettiği ve 2021 yılı sonu veya en geç 2022 yılı başlarında hizmete gireceği vurgulandı.

 

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık