Yangına giden itfaiye kaza yaptı

Bodrum’da çıkan bir yangına müdahale etmek için yola çıkan itfaiye arazözü, Güvercinlik-Mumcular Kavşağı’nda devrildi. Araçta bulunan itfaiye personeli, kazayı hafif sıyrıklarla atlattı.

Yangına giden itfaiye kaza yaptı

Bodrum’un Güvercinlik Mahallesi’ndeki bir otelde dün gece saatlerinde yangın çıktı. Alınan ihbar üzerine harekete geçen itfaiye ekibini taşıyan arazöz, Güvercinlik-Mumcular Kavşağı’nda, zeminin kaygan olması nedeniyle kontrolden çıktı. Arazöz, kavşak içerisinde yan yatarak durabildi. Kazada, araç içerisinde bulunan bir itfaiye eri ile araç şoförü hafif sıyrıklarla yaralandı. Kaza sonrasında itfaiye şoförü ayakta tedavi edilirken, itfaiye eri kontrol amaçlı Bodrum Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. İtfaiye personelinin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün de, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Bodrum Güvercinlik’te bir otelde çıkan yangına müdahaleye giderken kaza geçiren İtfaiye ekibimize geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Sağlık durumlarının iyi olduğunu öğrenmek beni mutlu etti. Sağlığınız her şeyden önemli çocuklar.” dedi.

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık