Yangınla mücadele eğitimi sürüyor

​​​​​​​Orman yanını riskinin artığı yaz öncesi ormancılar eğitimlere başladı. Muğla Orman Bölge Müdürlüğü’nde işbaşı eğitimlerine Milas Orman İşletme Müdürlüğü ile devam edildi. Bu eğitimler ile personelin yangına hazır olması sağlanıyor.

Yangınla mücadele eğitimi sürüyor
  • 18 April 2023, Tuesday 11:35

Bölge Müdür yardımcısı Özgür Cılız koordinesinde yapılan tatbikat ve eğitimleri Orman Yangınlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü mühendisleri, yangın uzmanları Hasan Altınbağ, Mehmet Oruç ve İlker Yaslan veriyor.

17 Nisan Pazartesi günü gerçekleştirilen işbaşı eğitimine Milas Orman İşletme Müdürü Mehmet Uysal, İşletme Müdür yardımcıları Mustafa Kurşunluoğlu ve Rıdvan Gülen, işletme şefleri, Öz Orman İş Sendikası Muğla Şube Başkanı Bilal Güçlü, orman muhafaza memurları, arazöz operatörleri ve yangın söndürme işçileri katıldı. Eğitimi bölgede bulunan orman gönüllüleri de takip etti.

Öz Orman İş Sendikası Muğla Şube Başkanı Bilal Güçlü tatbikat sonrası bir açıklamada bulundu.

Başkan Güçlü, “Eğitim ve tatbikat çalışmalarından dolayı Muğla Orman Bölge Müdürümüze ve Bölge Müdür Yardımcılarımıza, İlgili Şube Müdürlerimize, Milas Orman İşletme Müdürlüğü amirlerine, katılımcı üyelerimize bu son derece verimli olan eğitimler için teşekkür ediyorum.  En az sayıda yangın temennisiyle hatasız kazasız bir yangın sezonu geçirmemizi dilerim.” Dedi.

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık