Yardım Kampanyası tamamlandı

ÖNDER Haber / Oktay ÇAYIRLI -

Yardım Kampanyası tamamlandı

Milas Ülkü Ocakları Başkanı Hayrettin Gönül, Milas Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı olarak 16 Ocak 2017 tarihinde başlatmış oldukları yardım kampanyası kapsamında, Milas’ta faaliyet gösteren bir rehabilitasyon merkezindeki özel bireyler ile ihtiyaç sahibi aileler için toplanan yardımları, “Özel Milas Elele - Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi” yetkililerine teslim ettiklerini bildirdi.

Konuyla ilgili olarak Milas Ülkü Ocakları Başkanı Hayrettin Gönül tarafından yapılan açıklamada şöyle denildi:

“Gerçekleştirmiş olduğumuz kampanya boyunca yoğun bir tempoda çalışan Teşkilatımız üyesi arkadaşlarıma ve kampanyamıza destek veren herkese teşekkür ediyorum.

Özel insanlara olan özel ilgi, hassasiyet ve şuurlu tutumları nedeniyle, bizlerden maddi manevi desteğini esirgemeyen güzel yürekli insanlarımıza ayrıca şükranlarımı sunuyorum.

Elele Rehabilitasyon Merkezi Kurucu Müdürü Sayın Gamze Özfen hanımefendi başta olmak üzere, bütün çalışanlarına yoğun, samimi ve titiz çalışmalarından dolayı tebrik ve teşekkür ediyorum. Daha güzel hedeflerin, sosyal planlamaların ve eğitim üzerine olan güzel çalışmalarında daimi başarılar diliyorum.

Allah’ın izni ile dünü unutmadan, güzel yarınlar hedefi ile Milas Ülkü Ocakları olarak sosyal sorumluluklarımız kapsamında devam eden çalışma ve projelerimiz aralıksız olarak devam edecektir.”

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık